Achim, fiul Cătălinei Grama, merge la școala de actorie, dar vrea să plece în străinătate: "Vreau în America. Îmi place actoria, dar nu cred că o să fac asta"

 Cica Cristina
.

Achim, fiul Cătălinei Grama, merge la școala de actorie, dar vrea să plece în străinătate. Are 13 ani și chiar dacă nu e decis ce drum să aleagă, știe că vrea să plece în America. Se împarte între programare și actorie, deși susține că îi place mai mult partea de producție și regie. Nu s-a decis dacă vrea să-i calce pe urme mamei, dar în primul său interviu a vorbit despre planurile sale de viitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Achim, fiul Cătălinei Grama, oscilează între actorie și programare. Nu s-a decis la ce profesie va alege, dar vrea să plece în străinătate, mai exact în America. Momentan, merge la școala de actorie și susține că îi place mai degrabă partea din spatele camerelor, ce ține de producție și regie.

catalina-grama-5catalina-grama-5

Vine la școala noastră de actorie, la Grama Becoming Studio. Noi avem o școală de actorie. Bucuria noastră este că și Achim, și Zora, au venit la fiecare curs de la început și cumva este și pentru noi o confirmare că face o treabă bună. Dacă își dorește să vină în continuare„, a spus Paul Ipate.

Achim, fiul Cătălinei Grama, merge la școala de actorie, dar vrea să plece în străinătate

Achim are 13 ani și deși frecventează cursurile școlii de actorie nu este convins că vrea să facă o carieră în acest domeniu. Mai mult, el nu exclude nici o carieră în programare, după cum a subliniat, dar la acest moment are planuri de a pleca în America, fie că e vorba despre actorie sau IT.

„Făceam foarte multe, dar acum îmi place actoria, dar nu cred că o să fac asta. Îmi place mai mult în spatele camerelor. Producție și regie aș face, poate. Merg și la școala de actorie. Nu știu încă. Eu vreau în America, dar nu se știe dacă ca și actor sau ca programator”, a declarat Achim pentru ego.ro.

Citește și: Cum se înțelege Jojo cu Paul Ipate, după 10 ani de relație: 'Am trecut prin foarte multe împreună. Nu ne-am plictisit' Ce spune actrița despre copiii ei / EXCLUSIV

Citește și: Ce nume are Cătălina Grama, alias Jojo, în buletin după căsătoria cu Paul Ipate: 'Mi s-a părut firesc să…' / Care este cel mai mare „păcat„ al actriței

Citește și: Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta…'

Citește și: Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta…'

Citește și: Florin Piersic a fost transferat la Matei Balș cu un avion SMURD, la cererea familiei: „Arată mult mai bine decât în urmă cu 4 zile, dar…'. Noi detalii despre starea lui de sănătate și dorința actorului

Achim va juca într-un spectacol

De asemenea, Jojo ne-a dezvăluit în urmă cu câteva zile că Achim urmează să joace într-un spectacol.

O să încheiem acum modulul cu două spectacole și Achim e într-unul dintre ele. E vorba despre o comedie. Din toamnă începem din nou înscrierile, merge excelent. Am făcut și o companie de teatru. Pe lângă Becoming, am făcut și o companie de actorie care se numește Teatrul Maidan, împreună cu Paul și Andrei Mateiu și vrem să producem„.

Cătălina Grama, apariție rară alături de fiul ei Achim, la Premiile Gopo

Cătălina Grama a avut săptămâna trecută o apariție rară alături de fiul ei cel mare, dintr-o relație anterioară, Achim. Alături de Paul Ipate, au mers nu doar să se bucure de eveniment, dar și pentru a vedea dacă filmul „Tigrul', în care joacă Paul Ipate, va fi premiat.

Îmbrăcat într-un costum alb, adolescentul a făcut furori pe covorul roșu, alături de mama sa care a purtat o rochie neagră, mulată, crăpată.

Foto: Dumitru Angelescu



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton