Actorul Vladimir Găitan, mărturisiri emoționante despre prietenia cu Sergiu Nicolaescu. S-au certat, dar s-au împăcat după o lungă perioadă: "L-am iertat, l-am iubit foarte tare"

 Cica Cristina
.

Puțini știu că pe actorii Vladimir Găitan și Sergiu Nicolaescu i-a legat o frumoasă prietenie, care nu a fost totuși lipsită de încercări de-a lungul timpului. Vladmir Găitan face acum dezvăluiri sincere și emoționante despre legătura dintre ei.

SERGIU NICOLAESCU – SENATSERGIU NICOLAESCU – SENAT

Într-un interviu acordat Acces Direct, actorul Vladimir Găitan a vorbit despre prietenia dintre el și Sergiu Nicolaescu, care ar fi avut o fire destul de dificilă, după spusele sale.

Citește și: Drama neștiută a lui Sergiu Nicolaescu.Regizorul s-a stins acum 7 ani cu un mare regret

„L-am iubit foarte tare, el fiind un tip foarte dificil. Nu avea tandrețuri, nu avea… dar cred că avea câteva persoane. L-a iubit pe Amza foarte tare, am urmat eu când l-am pierdut pe Amza și nu concepea să facă film fără mine. Eram actorul lui', a declaratVladimir Găitan la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

În egală măsura, el a povestit și un episod care a culminat cu o ceartă între el și Sergiu Nicolaescu. S-au distanțat și nu și-au mai vorbit o lungă perioadă, însă în cele din urmă împăcarea a venit odată cu un eveniment trist. Cei doi s-au împăcat la înmormântarea mamei lui Sergiu Nicolaescu, de care și Vladimir Găitan era atât de atașat.

Citește și: Văduva lui Sergiu Nicolaescu, surprinsă într-o ipostază neașteptată pe stradă.La 6 ani de la moartea regizorului, tot în doliu

„Eu l-am jignit în timpul filmărilor la „Ultima noapte' și pentru asta el m-a dublat în film. După Revoluție el mi-a explicat că îi pare rău. Eu la Sergiu în casă intram la mama lui. Era o doamnă minunată care îl diviniza pe Sergiu, era băiatul mamei. Și acolo mâncam, stăteam la povești, făceam planuri. Și atunci s-a întamplat așa ca la înmormântare noi nu ne vorbeam, eram supărați, iar eu când am auzit și știind relația lui cu mama sa am zis că nu se poate. Și am luat un buchet mare, mare de flori și m-am dus la cimitir și era înmormâtarea care a avut loc și când am vrut să plec de acolo Sergiu m-a strigat, a venit după mine, m-a  îmbrățsat, mi-a mulțumit și mi-a cerut iertare. L-am iertat', a mai precizat actorul.

Sursa foto: Hepta, captura YouTube

Citește și: Văduva lui Marin Moraru trăiește o adevărată dramă de 3 ani, de când a murit marele actor.Ultima lui dorință a rămas neîndeplinită!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton