Actrița Ioana Blaj a încălcat o regulă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman: s-a îmbrăcat în alb! Soțul ei, Ducu Ion, a venit în tricou, tot alb, iar fanii i-au taxat: "Urât din partea lor"

 Cica Cristina
.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă ca în povești în acest weekend și, precum era de așteptat, la eveniment au luat parte, pe lângă apropiați și colegi de breaslă, din serialul Lia- soția soțului meu, printre care s-au numărat și Ioana Blaj, Ana Bodea sau Ștefan Floroaică, însoțit de partenera lui, Sânziana Negru. Ceea ce a atras imediat atenția fanilor a fost ținuta purtată de Ioana Blaj, care a încălcat o regulă, și anume s-a îmbrăcat în alb, asemenea mireasei. De asemenea, și ținuta soțului ei a fost criticată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor avea, cu siguranță, ce să le povestească nepoților de la nunta lor! Au avut parte de un eveniment așa cum au visat, poate chiar peste așteptări, evenimentul fiind încărcat cu momente emoționante, multă veselie și voie bună, într-un cuvânt distracție pe cinste, iar mărturie stau multitudinea de fotografii, filmulețe și story-uri postate pe rețelele de socializare. A fost cea mai importantă zi din viața mirilor și a fost celebrată pe măsură!

imagini-nunta-vlad-gherman-si-oana-mosneagu-3imagini-nunta-vlad-gherman-si-oana-mosneagu-3

Citește și: De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu: „Este ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască…' / Cum arată verighetele alese

Citește și: Pescobar și-a botezat fiul, iar iubita lui, Gianina Crișan, a făcut furori cu o rochie lungă, albă, elegantă la petrecerea de lux! Ce nume cu semnificație deosebită au ales pentru copilul lor

Citește și: Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro: „A meritat. Acestea sunt cele două planuri acum”

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au făcut nuntă în America, iar evenimentul a fost de basm: „El mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate”

Actrița Ioana Blaj a încălcat o regulă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman

Totul a fost ca desprins din povești, așa cum au visat, iar alături le-au stat familia, prietenii, cele mai dragi persoane. Desigur, pe lista de invitați s-au regăsit și colegii lor de breaslă din serialul Lia – soția soțului meu de la Antena 1. Printre aceștia s-au numărat actrița Ioana Blaj și soțul ei, Ducu Ion.

Mulți au rămas surprinși însă, când au văzut ținutele celor doi. Ioana Blaj a încălcat o regulă de etichetă la nunta prietenei sale, și anume că nimeni nu ar trebui să poarte alb, asemenea miresei. Ca ținută, Ioana Blaj a mizat pe simplitate și a optat pentru o rochie tip-cămașă albă. Astfel, a încălcat regula de etichetă ce ar trebui încălcată din respect pentru miri.

La rândul lui, și fiul Ruxandrei Ion a mizat pe lejeritate, venind îmbrăcat într-un tricou tot alb, lejer, la care a asortat niște pantaloni casual, tot albi.

Ioana Blaj și Ducu Ion, taxați de fani

Când au văzut ținutele pentru care au optat, fanii s-au revoltat imediat și au transmis mesaje prin care au criticat alegerile făcute de Ioana Blaj și soțul ei.

Îmbrăcați în alb? Mireasa ce părere a avut?”, „Și tu ai fost mireasă? Sau care e faza cu doamnele care își aleg fix ținută albă la nunta altei persoane? Atâtea culori pe lumea asta și voi vreți să purtați doar alb ca mireasa”, „Urât din partea lor”, au fost câteva dintre comentariile internauților după apariția fotografiilor cu Ioana Blaj și soțul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton