Adda a știut din copilărie că va face muzică: "Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină". Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Adda a știut din copilărie că va face muzică. Îndrăgita artistă ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre pasiunea pentru muzică, care îi „curge prin vene, o respiră și o simte până în adâncul inimii”. Nu a avut niciodată un plan B și îi este extrem de recunoscătoare familiei, care a susținut-o necondiționat în carieră și a făcut sacrificii pentru a-și urma drumul. Acum tot ce vrea e să fie liberă să facă artă așa cum îi place și să facă muzică pentru sufletul ei și al oamenilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Povesteai la un moment dat că ai început să cânți la 11 luni, pe când încă nu stăteai în picioare! Hotărât
lucru, ăsta a fost un semn… așa că o să te rog să creionezi, pe scurt, parcursul tău muzical până în ziua
de azi. Ce eforturi, ce concesii ai făcut, la câte ai renunțat poate pentru a ajunge la statutul actual?
Familia te-a susținut?

De mică am știut că voi face muzică. Nu am avut niciodată un plan B. Doar planul A – muzica! Îmi curge prin vene, o respir și o simt până în adâncul inimii. Țineam de mică concerte în fata blocului și la bunici. Scriam versuri. Îmi plăcea să creez și să fac oamenii să zâmbească. Am simțit mereu că am ceva de spus prin muzică. Că sunt un mesager pe pământul ăsta care primește informații de la o sursă divină, apoi le dă mai departe. Pentru talent nu îmi asum niciun credit, e de la Dumnezeu și doar EL știe de ce mi l-a dat. Pentru muncă, da.

Adda (10)Adda (10)

Adda a știut din copilărie că va face muzică

Am muncit mult și muncesc în continuare. Altfel nu se poate. E singura cale. Drumul în muzică este adesea anevoios, dar merită orice sacrificiu. Familia mi-a fost aproape mereu, deși părinții mei au fost foarte speriați când am plecat de acasă ca să devin cântăreață. Cu toate astea, m-au susținut și au făcut sacrificii mari. Le voi fi mereu recunoscătoare!

Citește și: Adda, mesaj surprinzător după 10 ani de relație cu soțul ei, Cătălin Rizea: „Mă uit în ochii lui și mă reîndrăgostesc, dar uneori îmi vine să-i dau în cap cu o tigaie. Ador să stau de vorbă cu el, dar uneori mă disperă că…”

Citește și: De ce s-au certat Adda și CRBL în trecut: 'A vrut să îmi dea el mie peste nas atunci. Am suferit tare. Am simțit că-mi pică cerul în cap. M-am întors plângând și…' / Artistul și-a cerut scuze după 3 ani

Citește și: Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei fără mască: „Binecuvântată!'. Andrei nu s-a afișat până acum pe internet fără mască și ochelari de soare

Citește și: Cum s-au cunoscut Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos. Este diferența de vârstă ideală între noi…'. S-au logodit pe Bosfor și au planuri de nuntă

Adda: „Îmi doresc să fiu liberă și să fac artă așa cum îmi place mie”

În aprilie 2023 ai lansat piesa „Destin, în calitate de artist independent, creațiile tale urmând a intra sub propriul label, Baladda Records. E o decizie curajoasă sau mi se pare doar mie? Care sunt riscurile unei astfel de schimbări?

Eu am început cu Baladda Records ca studio acum mulți ani și am decis să fac pasul următor și să îmi iau soarta în mâini, ca să spun așa. Îmi doresc să fiu liberă și să fac artă așa cum îmi place mie. Despre asta este vorba și asta îmi doresc. Să fac muzică pentru sufletul meu și pentru sufletele oamenilor. Și să nu fiu îngrădită de absolut nimic.

Dacă tot am adus în discuție cea această piesă, vorbești acolo despre lipsa de asumare, despre faptul că oamenii au tendința să nu își recunoască greșelile și să dea vina pe destin sau poate pe alții pentru neîmplinirile lor… Te regăsești aici? De câte ori s-a întâmplat să fii în postura asta, de-a lungul vieții?

Am făcut și eu greșeala asta de multe ori până când mi-am dat seama că sunt suma alegerilor mele, bune și rele. Și aleg să învăț din greșeli, dar și din bucurii. Deși de multe ori sunt tentată să îmi plâng de milă, îmi dau seama că totul stă în mâinile mele. Și uneori, când mă tăvălește viața, nu face decât să îmi sublinieze acest lucru.

Ce pasiuni mai are Adda, în afară de muzică

Ce alte pasiuni mai ai, Adda, în afară de muzică? Spune-ne câteva lucruri pe care nu le știm despre tine!

Îmi place mult să scriu, să creez. Îmi place să am grijă de flori. Să schimb designul des. Îmi place tot ce e frumos și artistic. Să citesc și să fiu cât mai bine informată în toate domeniile. Îmi plac simplul și frumosul.

Dar în ceea ce privește vacanțele? Ce vă place ție și familiei să faceți? Preferați marea, muntele, vă faceți planuri sau sunteți genul care preferă să se lase surprinși? Știi tu, închizi ochii și unde ai pus degetul pe hartă…

Mie îmi place marea. Visul meu e să am o căsuță pe plajă și când mă trezesc dimineața să văd apa și să stau cu picioarele în nisip. Băieților le place și muntele. Eu recunosc că nu mă omor cu muntele. De obicei, nu ne facem planuri pentru că nu ne permite programul și suntem spontani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton