Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: "Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!"

 Cica Cristina
.

Noul sezon Asia Express abia a început, iar tensiunile deja își fac simțită prezența încă de la primele ediții. Protagoniștii au fost Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, care s-au aflat în mijlocul unei dispute.

Adda-si-Catalin-Rizea-1Adda-si-Catalin-Rizea-1

Probele grele de la Asia Express încep să îi lovească din plin pe concurenți, în special pe Adda și pe soțul ei. Cei doi au cedat deja și s-au certat după o probă.

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda.Cei doi participă la Asia Express

Concurenții Asia Express trebuie să dea dovadă de rezistență, perseverență și mult calm pentru a duce la bun sfârșit probele. Se pare că Adda și soțul ei, însă, au cedat încă de la primele probleme întâmpinate.

Citește și: Cine este Adda de la Asia Express sezonul 3?E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere

Totul a pornit de la proba cu lampioane. Partenerii trebuiau să se ridice reciproc astfel încât să reușească să le prindă de o bară înaltă. După execuția probei, cei doi concurenți de la Asia Express trebuiau să urmărească un panou din zonă pentru a urma instrucțiunile respective. În sarcina Addei a picat să fie atentă la instrucțiuni, asigurându-și soțul că totul este sub control, scrie spynews.ro.

Citește și: Adda cântă pentru a găsi transport în Asia Express.Cum îi impresionează pe șoferi: 'Mă bucur că le place vocea mea'

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, căci Adda ar fi greșit:„Tu trebuia să citeşti panoul respectiv, iar eu trebuia să pun lampionul sus, pentru că nu cred că te descurcai tu singură să pui lampionul ălă, nici măcar în 3 săptămâni”.

Cu toate că Adda a încercat să-i spună că a citit panoul și a urmat instrucțiunile, Cătalin Rizea de la Asia Express a continuat să dea vina pe ea: „Eu mi-am făcut treaba, tu trebuia doar să-mi spui: ‘Bă, eu am citit panoul. Nu mai aveai nimic altceva de făcut!”

Pe tot parcursul probei, cei doi au țipat unul la celălalt și s-au contrazis încontinuu. Apogeul a fost când au ieșit pe locul șase, moment în care au început o altă serie de reproșuri.

Citește și: Adda, despre greutățile de la Asia Express.Artista participă alături de soțul ei, Cătălin: 'M-am spălat cu apă rece din butoi'

„Şi noi ne-am dus aproape jumătate de drum ne-am dus pe jos. Trebuia să mă asculţi, trebuia să citeşti şi tu! Nu trebuie să te superi.”, a spus Adda.

După o zi plină de conflicte și fiind obosit și tracasat, Cătălin Rizea a dorit să încheie conflictul și a pus piciorul în prag. „Nu-i vorba de asta, Adda. Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!„.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este ADDA, concurentă la Asia Express sezonul 3?E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton