Adela Popescu, adevărul despre cele mai grele momente din pandemie: "Totul a culminat cu o criză de plâns"

 Cica Cristina
.

Adela Popescu, însărcinată a treia oară, a făcut o retrospectivă a ultimului an, care nu a fost unul ușor pentru nimeni. Vedeta și-a adus aminte despre cât de stresată a fost la începutul pandemiei, când a rămas singură cu cei mici, Radu Vâlcan fiind plecat la filmări. Între timp, au avut loc o serie de schimbări în viețile lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna martie, ne aflam în stare de urgență, iar Adela Popescu trecea prin clipe extrem de grele. Radu Vâlcan se afla în altă țară pentru filmări, cei doi copii ai săi erau bolnăviori și nici ea sau mama ei nu se simțeau bine.

Adela-Popescu-gravidă-3Adela-Popescu-gravidă-3

Adela Popescu: „Totul era cu susul în jos'

Se închiseseră și grădinițile, iar incertitudinea cu privire la viitor genera anxietate în rândul tuturor. Nici Adela Popescu nu a fost ferită de panica de moment, astfel că totul a culminat cu o criză de plâns în supermarket.

Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul în jos. Radu plecase la filmări și eu rămăsesem acasă cu cei mici. Alexandru avea febră, mami pneumonie, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam că mor și îmi pierdusem complet vocea. Tocmai începuse demența COVID în România. Se închiseseră grădinițele, aveai voie pe stradă doar cu declarații, iar eu trăiam o stare de anxietate nouă. Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket. Noroc că aveam căciulă, ochelari, masca și mănuși. Dar nu e că și cum cineva avea curajul să se apropie de mine. Sau de altcineva, în general…

Fratele meu îmi aducea provizii peste gard, iar eu îi dădeam la schimb măști chirurgicale. Soțul, un tip prevăzător, făcuse stoc. La fel de mare ca cel de făină, conserve, fasole, hârtie igienică, etc. Ce psihoză!', își reamintește Adela Popescu.

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:”Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…”

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere.Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău:'Această femeie…'

Citește și: Cătălin Botezatu, la spital cu probleme de sănătate!Se operează din nou în Turcia

Adela Popescu: „Am crezut că le vom păți pe toate'

Adela susține că nu și-a imaginat nicio clipă că anul care a debutat, clar, în mod diferit și straniu pentru toată lumea, va aduce cu sine atâtea schimbări. Vedeta s-a mutat în casă nouă și a aflat că este însărcinată pentru a treia oară.

„Nu aș fi bănuit că anul ce a debutat atât de straniu îmi va aduce ce mi-a adus: o nouă viață-bebelușul ce stă cuminte la căldurică în pântecele meu și mutarea în căsuța cea nouă. Iată că a trecut un an în care am crezut că le vom păți pe toate. Anul care mi-a demonstrat că pățitul' nu are legătură cu vreo pandemie globală, ci cu… orice moment. Un moment care poate să vină oricând. Așadar… știu că sună cliseistic, dar haideți să ne bucurăm de fiecare clipă în care putem închide ochii și exclamă: bine că sunt bine toți ai mei!

Mie mi s-a părut că a fost tare greu. Nu știu ce m-a apucat. De fapt, știu, făceam curățenie în telefon și am găsit o fotografie cu Andrei julit pe față din perioada aceea', a mai transmis Adela Popescu.

Adela Popescu va avea un băiețel

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-ar fi dorit să abă și o fetiță, însă, în cele din urmă s-a dovedit că vor mai avea tot un băiețel.

„Să știi că eu m-am dus în Maldive de nevoie. M-am dus pe o insulă pustie, ca să mă protejez. Ne-am simțit în siguranță în vacanță. Copiii nu mai erau de două luni la școală, la grădiniță. Am ales o destinație foarte sigură. Vin niște echipe în cameră, am făcut patru teste în vacanță toți. Noi și când avem ajutoare și când nu avem, tot cu copiii plecăm în vacanță.

Nu am grețuri, nu mi-a fost rău aproape deloc. Sunt însărcinată în 17 săptămâni. Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată. Cel mai amuzant lucru este că avem tot băiat. Acum, tot cât investești în ei, în educația lor, dacă nu iau o nevastă care să te placă, adio!

Mi-a plăcut reacția soțului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiță, ai prins-o, Cove, pe asta? Mulți mă întreabă: dar sigur nu este fetiță? Decât un băiețel… așa, mai bine un băiețel onest. Uite, Laura Cosoi are două fetițe, are și ea nevoie de gineri', anunțat Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton