Adela Popescu, prima reacție după ce s-a speculat că e însăcinată a patra oară: "Așa mesaje minunate. După cum..." / Ce i-a transmis Mihaela Rădulescu

 Cica Cristina
.

Adela Popescu, prima reacție după ce s-a speculat că e însăcinată a patra oară. Adela Popescu și Radu Vâlcan se află în Thailanda, în „a doua lună de miere neplănuită”, după cum chiar actrița a scris în dreptul unui video postat pe rețelele de socializare. Apariția vedetei în costum de baie și modul în care soțul ei o mângâie pe burtică i-au făcut pe mulți să speculeze că ar fi gravidă a patra oară. Chiar și Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj, dar Adela a ținut să pună rapid punct zvonurilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de 14 ani și împreună au trei băieți. Încă de când Laura Cosoi și-a anunțat a patra sarcină au existat tot felul de imbolduri și întrebări la adresa prietenei ei, Adela Popescu. De data aceasta, actrița a făcut furori într-un costum de baie albastru, iar gestul soțului ei, de a o mângâia pe burtică, i-a dus pe mulți cu gândul că ar fi gravidă a patra oară.

396991418_878345653647073_1698129289035311070_n396991418_878345653647073_1698129289035311070_n

Adela Popescu, prima reacție după ce s-a speculat că e însăcinată a patra oară

Adela Popescu a postat un videoclip din vacanță intitulat: „A doua lună de miere. Neplănuită. Simțită”. După valul de reacții în care mulți au speculat că ar fi gravidă și i-au făcut tot felul de urări, printre care „să sperăm că va fi fată” sau că se vor întoarce trei din Thailanda, actrița a ținut să precizeze clar și să infirme zvonurile.

Dragilor, vă ador! Așa mesaje minunate… Dar, ca să fie foarte clar, nu sunt însărcinată. Doar îmi place mult păpica, după cum bine știți”, a transmis Adela Popescu. Mai mult, la un alt comentariu, actrița a mai menționat „Măi, terminați! Maxim sunt balonată de la bere”.

Citește și: Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată unde învață copiii lor: „Când tragi linie îți dai seama că…'

Citește și: Adela Popescu, gafă uriașă de ziua soțului ei: „Știu multe despre el, mai puțin anul nașterii”. Cum a reacționat Radu Vâlcan când a văzut 49 de lumânări pe tort, în loc de 47

Citește și: Florin Piersic, după ce a aflat că George Burcea îl interpretează Alexandru Ioan Cuza într-o nouă producție: „Să vorbească cu mine. Îl sfătuiesc să…'. Ce l-a nemulțumit pe maestru când a jucat același rol

Citește și: Amna a suferit de burnout: „Fac terapie de foarte mulți ani. Nu te mai poți ridica din pat și…'. Ce alte probleme a avut cântăreața, în copilărie

Cum i-a răspuns Adela Popescu Mihaelei Rădulescu, după ce a felicitat-o

La rândul ei, și Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj: „Un nou bebe? La voi nu m-aș mira. Așa arată fericirea aia normală, ca în imaginea alăturată', a scris prezentatoarea TV.

„Mihaaaa, fără alți copii! Să fie clar!', a spus fără ezitare Adela Popescu.

Cum îi educă Radu Vâlcan și Adela Popescu pe cei trei copii

Radu Vâlcan a povestit cum au ales el și Adela Popescu să-și educe cei trei copii, Alexandru, în vârstă de șase ani, pare să le calce pe urme, și deja a început să-și manifeste pasiunea pentru actorie și sport. Micuțul face deja karate, iar actorul este plăcut surprins de faptul că fiul său este orientat către un stil de viață sănătos de la o vârstă atât de fragedă.

‘Fiul meu, cel mare, Alexandru, face karate, face actorie, deci cumva vrea să facă sport, vrea să facă și actorie. Ceilalți sunt un pic mai mici, dar și ei au înclinații din astea sănătoase. Noi îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și cred că de fapt asta este cheia. Nu au nicio restricție, îi susținem. Deocamdată sunt mici, dar de acum se bun bazele unei evoluții sănătoase’, a declarat Radu Vâlcan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton