Adele a izbucnit în lacrimi la un concert din Los Angeles, când a văzut-o pe Celine Dion în public. A coborât imediat s-o îmbrățișeze: „Părea cu adevărat că îi înmâna cheia cu mândrie”

.

Adele a trăit un moment emoționant la concertul său din Los Angeles, când a observat-o în public pe Celine Dion. Copleșită de prezența „Reginei muzicii pop', cântăreața britanică a izbucnit în lacrimi și a întrerupt melodia pentru a o îmbrățișa pe celebra artistă în vârstă de 56 de ani. Gestul lor special a fost surprins de fanii din sală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Adele a izbucnit în lacrimi la un concert din Los Angeles. Artista și Celine Dion s-au îmbrățișat pe scenă, iar cântăreața britanică a început să plângă. Momentul emoționant a fost surprins de toți cei prezenți în sală, care s-au bucurat de legătura dintre cele două artiste celebre.

adele5adele5

Citește și: Adele s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Rich Paul, după doi ani de relație: „Am făcut-o”. Modul inedit prin care artista a dat marea veste

Citește și: Céline Dion, filmată în convulsii, cauzate de boala neurologică de care suferă. „De fiecare dată când se întâmplă așa ceva, te simți atât de jenat…”. Imaginile șocante apar în documentarul în care vorbește despre Sindromul Persoanei Rigide

Citește și: Raluca Moianu a spus când naște Mara, fiica ei de 19 ani și cum se simte: 'Este însărcinată în luna a patra și nu are pofte. În primele săptămâni nu s-a simțit prea bine, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacks și-au botezat băiețelul, iar Raluka a fost nașă. Imagini inedite de la eveniment

Adele a izbucnit în lacrimi la un concert din Los Angeles, când a văzut-o pe Celine Dion în public

Emoțiile au fost la cote maxime la concertul susținut de Adele, care a trăit un moment copleșitor în fața fanilor. În timpul unei interpretări încărcate de emoție a piesei „When We Were Young', pe scena Colosseumului de la Caesars Palace Hotel din Las Vegas, artista a avut parte de o surpriză neașteptată. În public se afla nimeni alta decât „Regina muzicii pop', Celine Dion.

După ce a observat-o pe Celine Dion printre spectatori, Adele a fost cuprinsă de emoție și a izbucnit în lacrimi. Ea a întrerupt imediat melodia. Conform BBC, vizibil emoționată, cântăreața a părăsit scena pentru a merge la Celine Dion, pe care a îmbrățișat-o strâns, în aplauzele publicului.

Momentul impresionant a fost surprins de o persoană din public, iar imaginile cu interacțiunea plină de afecțiune au devenit imediat virale.

„Părea cu adevărat că îi înmâna cheia lui Adele cu mândrie', a transmis unul dintre spectatorii prezenți la marele eveniment.

Ce legătură specială există între Adele și Celine Dion

Între Adele și Celine Dion există o legătură specială nu doar prin muzică, ci și prin Teatrul Colosseum de la Caesars Palace, care a fost construit inițial pentru debutul rezidenței „Reginei muzicii pop' din anul 2003.

În prezent, Adele are o rezidență de weekend în același teatru, unde, prin această întâlnire emoționantă, parcă a primit binecuvântarea și încurajarea uneia dintre cele mai respectate artiste ale industriei muzicale.

De ce a fost Celine Dion nevoită să-și anuleze concertele

Adele este mare fană a lui Celine Dion, iar „Regina muzicii pop' a vorbit în repetate rânduri cu multă apreciere despre colega sa din industrie. Cele două au o relație specială, iar acest lucru se poate observa din conexiunea lor.

Din păcate, Celine Dion, în vârstă de 56 de ani, a fost nevoită să-și anuleze concertele după ce, în anul 2022, a fost diagnosticată cu Sindromul persoanei rigide, o afecțiune gravă care i-a afectat cariera și a ținut-o departe de scenă. Prima ei revenire pe scenă a avut loc în vara acestui an, la Jocurile Olimpice de la Paris, însă efortul de a susține o piesă este încă extrem de mare pentru ea.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton