Adelina Pestrițu nu și-a mai văzut de 10 zile fetița. Niciodată nu au mai stat atât de mult despărțite: "Mă macină un dor imens de Zeny"

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu, care a fost plecată la Milano în plin focar de coronavirus, a rămas în casă de la întoarcerea în țară. Vedeta nu și-a mai putut vedea fetița timp de mai multe zile pentru a o proteja.

Adelina-Pestrițu-1Adelina-Pestrițu-1

Adelina Pestrițu a povestit pe blog despre călătoria la Milano și perioada care a urmat după întoarcere. Vedeta a povestit că nu a avut simptome specifice virusului și nici nu i s-a impus să stea în carantină, ci a decis singură să apeleze la această metodă de autoizolare.

Citește și: Imaginea cu Adelina Pestrițu care a stârnit reacții în mediul virtual.Ce căuta vedeta în halat de baie, pe străzile din Capitală

„Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou și în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puțin la momentul respectiv) pe harta orașelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare.

Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici… stau în casă de la venirea mea în țară pentru că sunt o fire precaută și responsabilă cu mine și cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluția la care am recurs eu urmând indicațiile autorităților și propria mea conștiința.', a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.

Citește și: Totul despre ținutele pe care Adelina Pestrițu le-a purtat la cele mai importante evenimente din viața ei.Vedeta a iscat controverse!

Adelina Pestrițu: „Abia aștept să-mi strâng fetița în brațe”

Cel mai greu i-a fost Adelinei Pestrițu să stea departe de fiica sa, Zenaida, care în august urmează să împlinească doi ani. Mama și fiica nu au mai stat despărțite o perioadă atât de lungă până acum.

„Am intrat în această autoizolare conștientă că timp de două săptămâni activitatea mea din Social Media nu va mai fi una la fel de intensa si diversa. Este o situatie de moment care va trece. În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă privește și voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obișnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aștept s-o strâng în brațe. Până atunci va invit să-mi fiți alături. Chiar și izolată' pot fi alături de voi și asta este un motiv de bucurie”, a mai ținut să precizeze Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se vede Adelina Pestrițu peste 20 de ani:”Cred că o să fiu o femeie plină de tatuaje, tunsă scurt și foarte cool”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton