Adelina Pestrițu se mută într-o casă inteligentă: "Am intrat pe ultima sută de metri. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul"

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu a anunțat în urmă cu ceva vreme că urmează să se mute într-o casă nouă, iar acum a venit cu noi detalii privind marea schimbare din viața ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu se va muta într-o casă inteligentă și se pare că lucrările au avansat destul de mult, dat fiind că în curând începe montarea mobilei.

Vedeta a dezvăluit că de data aceasta a decis, să apeleze la ajutorul unui desigenr de interior, pentru avea locuința mult dorită.

Citește și: Sacrificiile pe care le face Gabriela Cristea pentru a slăbi:la ce procedură a recurs vedeta pentru o siluetă de invidiat

„Am decis ca, de această dată, să luăm un designer de interior. Ce face el? Îți face proiectul, vine pe șantier, vine cu tine la cumpărături. Îți dă liste de produse, te sfătuiește cum să le combini, cum să le alegi, de unde. El îți pune la dispoziție o listă lungă de furnizori. Ne descurcam și noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era același', a povestit Adelina.

Citește și: E oficial! Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, la scurt timp de la divorț:„Inima îți aparține'

Adelina Pestrițu: „Începem să montăm mobila'

Nerăbdătoare, și vizibil entuziasmată, Adelina a anunțat că în curând se va începe montarea mobilei: Gata! Am intrat pe ultima sută de metri. Începem să montăm mobila', a mai spus bruneta.

De precizat ar mai fi că vedeta, soțul și Zeny, fiica ei, nu se vor muta într-o locuință obișnuită, ci într-o casă inteligentă. Astfel, sistemele din locuință vpr putea fi controlate prin intermediul telefonului mobil.

Citește și: Anca Serea, la spital cu probleme de sănătate:„Timpul nu iarta pe nimeni'. Vedeta nu a putut participa la aniversarea fiicei sale, Sarah

„Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul', le-a mai dezvăluit fosta prezentatoare de televiziune fanilor.

„Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel, am fost obligați’ practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală, poate…', a precizat Adelina, în urmă cu ceva timp.

Citește și: S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon.„Este o foarte mare provocare'

Adelina-Pestritu-1Adelina-Pestritu-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton