Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley: "Este unul dintre puținii oameni cu care..."/ EXCLUSIV

.

Feli și Smiley au o relație foarte bună, lucru subliniat de artistă ori de câte ori are ocazia. La „Vocea României' a făcut parte din echipa lui Marius Moga, însă colaboarea s-a îndreptat în direcția altui antrenor, și anume Smiley. Feli ne-a povestit ce a însemnat pentru ea participarea la show-ul de talente și ce o legă, de fapt, de Smiley.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Feli, deși a fost o perioadă extrem de dificilă pentru toți artiștii, pe tine pandemia nu te-a oprit din drum… În aprilie tocmai ai mai scos o piesă.
Totuși, bănuiesc că ți-au lipsit mult concertele. Povestește-ne puțin ce a
însemnat ultimul an pentru tine, pe plan profesional și personal!

Servus! În aprilie am închis albumul pop-urban-folcloric „Feli din Poveste cu piesa „Puiule, Puiuțule, pe care chiar vă recomand să o ascultați… este o lecție frumoasă de viață. Bine, vă recomand să ascultați albumul pentru că în cel puțin jumătate din el vă veți regăsi. Ultimul an a creat o legătură mai strânsă cu familia mea, mult timp petrecut cu Nora Luna, timp care mi-a lipsit prea mult înainte, introspecție multă. Pe plan personal am avut câteva proiecte frumoase făcute de la distanță, proiecte prin care m-am uimit de cât de tare și ce ajutor bun ne e tehnologia și lumea online-ului.

Feli-2-2Feli-2-2

Cel mai recent album al tău, „Feli din poveste, este, așa cum sugerează și numele, parte din viața ta. Ce te-a inspirat, cum s-au născut aceste piese sensibile?

Am căutat în sertarul cu amintiri și cu ajutorul colegilor producători de la HaHaHa Production am făcut aceste piese pe care, sincer, visam să le cânt în acest stil pop folcloric de câțiva ani buni.

Feli: „Vocea României mi-a schimbat viața'

Cred că mulți încă își amintesc de Feli, cea care impresiona la „Vocea României, în 2012. Ce a însemnat pentru tine participarea la acest show? Îți imaginai atunci că o să ajungi la performanța de astăzi?

„Vocea României, cu siguranță, mi-a schimbat viața. Știam că muzica e misiunea mea. Cumva mereu am simțit că muzica e drumul meu. M-am gândit că e doar o chestiune de timp până când poveștile mele vor ajunge la urechile voastre, ale celor care rezonează cu muzica și mesajele mele.

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:”Mi-am promis că niciodată…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:”Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Nadine dă BAC-ul, la 44 de ani.Cum s-a fotografiat în curtea școlii cu ceilalți elevi

Citește și: Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 19 ani.A dat BAC-ul

Cum se înțelege Feli cu Smiley

Deși ai făcut parte din echipa lui Marius Moga atunci, adevărata chimie s-a creat, ulterior, între tine și Smiley. Ba chiar, la un moment dat, s-a speculat că e mai mult de o simplă prietenie… Ce vă leagă, de fapt?

Smiley este fratele meu din alte vieți. Este unul dintre puținii oameni cu
care artistic am o chimie imensă. El este unul dintre oamenii pe care îi
prețuiesc și respect foarte mult. E un om foarte bun. My kind of human.

Feli: „Nu mi-am făcut niciodată planuri pe termen lung'

Luna asta ai împlinit 35 de ani. Ai reușit tot ceea ce ți-ai propus până acum, pe plan profesional și personal? A însemnat vreodată, ceva, vârsta pentru tine? Ți-ai făcut planuri, ți-ai pus targeturi?

Eu nu mi-am făcut niciodată planuri pe termen lung. Nu am chestia asta cu „peste 5 ani vreau să fiu acolo. Mă bucur cum știu și cum simt de prezent. Sunt copilul veșnic, așa că vârsta pentru mine nu e ceva care să mă pună pe gânduri. Fiecare vârstă trebuie trăită frumos. Să te bucuri de ea și să mulțumești pentru toți anii pe care i-ai adunat până acum. Indiferent de numărul lor. Singurul meu target este să fac muzică autentică, să fiu eu de la o zi la alta cea mai bună versiune a mea și să mă bucur de viață.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton