Adi Despot, confesiuni neașteptate despre Școala Vedetelor: „Eram cel mai nefericit om de pe Pământ”

 Dumitrache Medeea
.

Adi Despot urmează să apară din nou la TVR1, locul în care a debutat, în cadrul programului „Școala Vedetelor', primul talent show realizat în România. Artistul a povestit că în acea perioadă se simțea ca cel mai nefericit om de pe Pământ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adi Despot, liderul trupei „Vița de vie', revine la TVR1, locul în care a debutat în cadrul programului „Școala vedetelor', fiind invitat la emisiunea „Garantat 100%', duminică, 6 iunie, de la orele 23:00, „pentru o seară a onestităţii, a autenticităţii şi a deschiderii'.

despot1despot1

Invitatul lui Cătălin Ștefănescu va povesti despre perioada sa de început, când apărea la „Școala vedetelor' și despre faptul că, deși era celebru și câștiga bani frumoși, se simțea ca un om nefericit: „Câștigam bani, eram faimoși, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pământ.'

Adi Despot și Cătălin Ștefănescu vor discuta și despre tragicul eveniment de la Colectiv, dar și despre cum răspunde societatea românească la tot ce s-a petrecut la acea vreme.

Citește și: Adi Despot a dat muzica pe tehnologie

Citește și: Dana Mladin, dezvăluiri despre „Școala Vedetelor”, după 25 de ani.

Citește și: De ce nu a mers Sebastian de la Survivor la petrecerea de pe plajă:

Citește și: Ce a spus Luana, fosta soție a lui Cabral, după ce prezentatorul a declarat că fiica cea mare nu-i mai vorbește:

De la condiția pe care un artist o are în țara noastră până la prezentarea și descrierea pe rând a fiecărui coleg de trupă. De la ambiția de a face lucruri de valoare și de a le raporta, de la bun început, la cele mai înalte exigențe, până la felul de a percepe lumea în care trăiește, Adrian Despot le oferă tuturor celor care vor urmări această ediție a emisiunii Garantat 100% o seară a onestității, a autenticității și a deschiderii, într-un dialog care pune în valoare un artist român dotat în mod real cu puterea de a inspira', spune Cătălin Ştefănescu.

Adi Despot, despre pandemie

Adi Despot a declarat că nu crede că vor mai exista festivaluri așa cum au fost până acum și consideră că, după atâtea restricții, atât artiștii, cât și publicul se vor schimba.

Nu văd posibilitatea să mai existe festivaluri în viitor. Mă uit la poze cu Vița de Vie din concerte și văd cluburi pline cu oameni care stau unul în altul cu mâinile deasupra capului și mi-e teamă că nu o să mai existe lucrurile astea. Mi-e teamă că viața mea așa cum o știam până la 45 de ani s-a închis în pandemie', spunea Adi Despot în urmă cu trei luni.

Întristat de situația pandemică, Adi Despot începuse chiar să se întrebe de ce mai face muzică în condițiile în care nu mai poate cânta pe scenă în fața a mii de oameni.

Și atunci, Adrian pesimistul pur și simplu nu știe de ce mai face muzică acum, dar o fac din inerție, pentru că o fac de aproape 30 de ani, pentru că reprezintă terapie pentru mine. E drept că îmi pun din ce în ce mai des probleme și … Încerc de fiecare dată când cad în pasa asta, ce rost mai are să faci o melodie acum?' spune Adrian Despot.

Cine este soția lui Adi Despot

Adi Despot a fost întotdeauna discret când a venit vorba de familie și de viața lui personală. Solistul și soția sa, Lisa, sora fostului politician Bogdan Olteanu, sunt împreună de 20 de ani, adică din vremea liceului, și au doi copii, Toma și Maia.

„Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o', povestea solistul.

Adi Despot a dezvăluit și care este secretul căsniciei de lungă durată: „Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton