Adi de la Vâlcea va deveni bunic! Fiul cântărețului, Alexandru, va fi tată pentru prima dată: „Sunt fericit de nu mai pot! Am lacrimi în ochi!”

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Adi de la Vâlcea a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni bunic! Fiul cântărețului de manele, Alexandru, va fi tată pentru prima dată. Artistul radiază de fericire în aceste momente și a transmis în mediul online un mesaj plin de emoție. Fanii l-au felicitat pentru această veste minunată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La vârsta de 51 de ani, Adi de la Vâlcea poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o carieră de succes în domeniul muzical, dar și o familie frumoasă și unită, la care a visat mereu. Acum, artistul radiază de fericire și asta pentru că va deveni bunic pentru prima dată. Fiul celebrului cântăreț de manele, Alexandru, va avea o fetiță sau un băiețel. Acest detaliu nu se știe deocamdată, deoarece artistul nu a vorbit despre asta.

adi1adi1

Citește și: Adi de la Vâlcea recunoaște că a lipsit de la momente de familie importante din cauza carierei: „Soția mea m-a luat de pe scenă și știe, e învățată cu…'. Secretul căsnciei artistului

Citește și: Roxana Dobrițoiu a ajuns de urgență la spital, din cauza unei diete stricte: 'Am vrut să-i dau un șoc organismului. Nu o recomand…' / Cum se simte nepoata lui Adi de la Vâlcea

Citește și: Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din Las Fierbinți este primul lui prieten adevărat: „M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic, dar…'

Citește și: Cum percepe Andreea Bălan faptul că iubitul ei, Victor Cornea, este cu 10 ani mai mic decât ea: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere. M-a atras…”

Adi de la Vâlcea va deveni bunic

Adi de la Vâlcea a făcut un anunț emoționant pe rețelele de socializare. Cântărețul de manele a împărtășit cu fanii săi vestea că va deveni bunic pentru prima dată, exprimându-și bucuria printr-o declarație plină de emoție.

Aceasta este o veste așteptată de mult timp de artist, care a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să devină bunic. Fiul său, Alexandru, va deveni tată pentru prima dată, iar familia este în culmea fericirii.

„Oameni buni, vreau să împărtășesc și eu cu voi bucuria asta! Acum două minute, am aflat că voi fi bunic! Sunt fericit de nu mai pot! Vă dau cuvântul meu! Am lacrimi în ochi! Copiii mei m-au anunțat că o să fiu bunic. De când îmi doream… Asta îmi mai doream eu așa. Sunt fericit rău de tot! Dumnezeu e mare', a mărturisit artistul în videoclipul pe care la făcut pe platforma TikTok.

Fiul artistului este logodit cu Mădălina

Alexandru, fiul lui Adi de la Vâlcea, este logodit cu Mădălina. El a cerut-o în căsătorie în anul 2021 și a ales să facă acest pas important important chiar în timpul petrecerii organizate de ziua de naștere a mamei sale.

Tânărul a planificat cu atenție fiecare detaliu al cererii în căsătorie, dorind ca momentul să fie perfect. Adi de la Vâlcea, mândru de decizia fiului său, a publicat mai multe imagini de la eveniment, arătându-și astfel bucuria și susținerea.

Alegând să facă propunerea de logodnă într-un cadru atât de special, Alexandru a dorit să își anunțe apropiații de intenția sa de a se căsători cu Mădălina.

„LUME, LUMEEE, aseară la petrecerea soției mele de aniversare, băiatul meu, Alex, a dat dovadă de bărbăție și și-a cerut iubita în căsătorie, m-a făcut cel mai fericit părinte. VREAU NEPOȚI ACUM!!! VĂ PUPĂ SOCRU MARE', a scris el atunci pe Facebook.

Ce fel de relație au Adi de la Vâlcea și Alexandru

Adi de la Vâlcea are o legătură specială cu fiul său, Alexandru, despre care se cunosc puține lucruri. Artistul a fost întotdeauna discret în privința vieții personale și și-a protejat familia de atenția publicului. Totuși, a dezvăluit că băiatul lui a fost mereu un copil înțelegător.

„Eu mă bucur că nu a fost niciodată genul de copil prea răsfăţat. Dacă mergeam într-un magazin şi îmi cerea ceva, apoi îi spuneam că nu îi cumpăr ce voia el, el spunea doar: bine. Şi nu mai aducea niciodată vorba de acel lucru, orice s-ar fi întâmplat. Nu purta ură pe mine sau pe situaţie. Se comporta de parcă nu existase discuţia. Eu cred că ei, copiii, se nasc precum un hard disk complet gol, iar noi, părinţii, suntem cei care îi ajutăm să îl scrie. Acum depinde ce informaţii le dăm, aşa le formăm viitorul', declara Adi de la Vâlcea, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton