Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, declarații incredibile după ce a fost prins beat la volan și a făcut scandal cu poliția: „Înțeleg că unii oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, dar nu este cazul la mine. S-au adresat niște injurii, e ceva normal, dar nu lucruri grave”

.

Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, a făcut primele declarații după ce a fost prins beat la volan. Acesta a fugit de poliție, iar acum a simțit nevoia să clarifice situația și să explice ce s-a întâmplat mai exact. Fratele influencerului a fost arestat după ce a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii. Iată ce mărturisiri a făcut youtuberul despre această situație complicată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În urmă cu doar o zi s-a aflat că Adrian Dumitru a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului, după ce a fost urmărit de poliție pe străzile din Pitești. Youtuberul a refuzat să oprească la semnalele agenților și a încercat să fugă, însă a fost imediat reținut. Fratele său, care era cu el în mașină, a fost arestat după ce a agresat un agent și a amenințat polițiștii.

adrian-dumitru3adrian-dumitru3

Citește și: Student la Poliție și influencer, Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, a fost prins beat la volan. Fratele lui, arestat după ce a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii

Citește și: Randi, cercetat penal după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Sunt un biet artist, nu ştiu cum se procedează' / Primele declarații

Citește și: Fiul lui Adrian Minune este într-o relație cu Roxana Chiriță, o artistă cunoscută în Serbia: „Suntem împreună și suntem fericiți! Asta este tot ce contează!' / S-a despărțit recent de logodnica lui

Citește și: Campionul olimpic Andrei Cornea și canotoarea Mădălina Moroșan s-au căsătorit. Imagini de la starea civilă: mireasa a purtat o rochie vaporoasă, cu umerii goi / Când are loc nunta

Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, primele declarații după ce a fost prins beat la volan

Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, făcut primele declarații după ce a fost prins beat la volan, iar fratele lui a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Influencerul a ținut să precizeze faptul că era beat, însă nu consumase atât de mult alcool. El este conștient de faptul că a greșit și îi pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

„Bună seara! În primul rând, îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Astăzi mi-au venit și mie probele de sânge, a rezultat că da, aveam o concentrație de alcool în sânge, dar suficientă pentru o contravenție, nu pentru o infracțiune. Nu băusem mult, doar că băusem recent, încât să iasă în etilotest. Nu eram mort de beat! Înțeleg că unii oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, dar nu este cazul la mine. Greșeala mea a fost că m-am urcat la volan, puteam să beau și o picătură de bere, și zece beri, nu contează, nu trebuia să mă urc la volan. Nu pun viața în pericol nimănui! Pe calea aceasta, îmi doresc să le spun copiilor să nu ia un exemplu pozitiv din situația asta, ci să mă ia ca un exemplu negativ, să nu facă așa ceva.

Acum, să vorbim puțin despre acea urmărire. Nu e cum v-ați imaginat! Am ieșit de pe o stradă, nu am văzut că e o mașină în dreapta, am făcut stânga pe dublă continuă, după ce m-am asigurat. În dreapta, erau domnii polițiști cu o mașină civilă, îl oprise pe un domn. Până s-au urcat polițiștii în mașină, bărbatul din Audi a dat după mine. Mi-a dat flash-uri, deși el nu era polițist. Această urmărire s-a întins pe câteva sute de metri din cauza acestui om care a decis să facă pe polițistul. Eu nu înțelegeam ce se întâmplă!

Am văzut girofarul de poliție, am înțeles ce se întâmplă, am băgat pe niște străduțe, am oprit și nu știam care e faza. Am stat să mă ia domnul polițist, au fost 15-20 de secunde în care nu înțelegeam nimic, m-am zbătut un pic, s-au adresat niște injurii, e ceva normal, dar nu lucruri grave. Nu cred că se va concretiza în vreo infracțiune, pentru că nu este cazul. Cunosc legea! Ultrajul nu are legătură cu bătaia, cu acte de violență. Mi s-au dat cătușele jos, am suflat în etilotest, după care am făcut testul pentru droguri, nu a ieșit nimic, am mers la sânge fără nicio problemă, am stat până s-au rezolvat toate', a povestit el pe TikTok.

Fratele influencerului a fost arestat după ce a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii

Fratele lui Adrian Dumitru a fost arestat după ce a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii. Adrian Elicopter de luptă a mărturisit că decizia de a-l aresta pe fratele lui a fost luată de un procuror, deoarece acesta are antecedente.

„Fratele meu a primit arest preventiv. Această decizie se ia în funcție de domnul procuror, în funcție de ce ai avut în trecut, de ce s-a mai întâmplat. Nu pot să dau detalii de genul, dar vă asigur de faptul că nu s-a întâmplat nicio bătaie acolo.

Eu nu sunt arestat, nu am fost arestat. Nu am fost arestat preventiv. Dacă eram un pericol social sau existau alte elemente care să indice că ar fi o decizie corectă arestul preventiv, atunci se întâmpla, dar nu este nimic la care v-ați gândit voi. Înțeleg, am greșit, s-a întâmplat! Nu am vrut să pun viața în pericol nimănui. Domnii polițiști au făcut ce trebuie! Nu pot să dau vina pe sistem! Las justiția să-și facă treaba.

Sunt în limita unei contravenții, nu este infracțiune, nu băusem mult. Am luat decizia proastă de a mă duce până în oraș să iau niște pastile, asta a fost decizia, am greșit. Nu sunt un pericol public, nu am cazier. Regret fapta și nu mă gândesc la următoarea', a mai adăugat el.

Adrian Dumitru a fost surprins conducând sub influența alcoolului

Cu doar o zi în urmă, Adrian Dumitru a fost surprins conducând sub influența alcoolului în Pitești, după ce a fost urmărit de poliție. Youtuberul a ignorat semnalele agenților și a încercat să scape, dar a fost rapid reținut.

Fratele său, care se afla cu el în mașină, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, deoarece a agresat un polițist și a adresat amenințări la adresa acestora.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri.

Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză.

În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliţie, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta faţă al autoturismului, s-a apropiat şi a adresat injurii şi ameninţări celor doi poliţişti, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani.

Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze, dar nu s-a conformat, fiind efectuată şi imobilizarea acestuia', se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, potrivit ziarulargesul.ro.

Sursa foto: Facebook/ Instagram/ TikTok

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton