Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: "Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Fanii lui au așteptat cu nerăbdare revederea, pentru că Adrian Nartea a lipsit de pe sticlă doi ani, însă, cu siguranță, așteptarea a meritat! Talentatul actor a revenit în forță cu două proiecte de anvergură, la Antena 1 – „Asia Express și serialul „Iubire cu parfum de lavandă, despre care ne-a povestit pe larg. Mai mult, ne-a spus cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Bine te-am regăsit, Adi! După o pauză de câțiva ani de la TV, te revedem în două super proiecte, marca
Antena 1. Joci într-un nou serial și participi și la „Asia Express…

Pot să spun că, în aceşti doi ani, m-am bucurat de tot ce a însemnat after efectul „Vlad, de „fructele unei munci de aproape patru ani. Am fost solicitat să particip la multe evenimente, campanii, pentru că acest proiect mi-a propulsat o imagine foarte puternică, ce mă onorează.

nartea – vijeu (5)nartea – vijeu (5)

Citește și: Adrian Nartea, primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express: „Nu ai cum să nu te pierzi cu firea. Cât de zen să fii?'. Cum a fost primit acasă de soție și fiice

Citește și: De ce nu a mers Adrian Nartea cu soția la Asia Express: „Noi ne-am dedicat creșterii fetelor, fără bone, fără soacre, fără bunici”

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos: s-au sărutat, iar videoclipul a apărut pe Tik Tok

Citește și: Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări: „O mai ponderam eu când eram împreună. Gabi are nevoie de…' / EXCLUSIV

Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu Cosmin Vîjeu la Asia Express

De pe 1 septembrie, te vedem într-o ipostază inedită, cea de concurent la „Asia Express. Participi alături de Cosmin Vîjeu, coleg de breaslă, dar și bun prieten. Cum ați ajuns în această formulă? Plănuiai, inițial, să faci echipă cu altcineva?

Participarea la „Asia Express nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape opt luni. Ideea nu a fost a mea, a venit din partea unui prieten, dar s-a concretizat mult mai târziu, când, într-adevăr, eram pregătit să o fac. Și când am fost pregătit să o fac, am avut nevoie de un partener. Întâmplarea a făcut că, în momentul în care mă gândeam cu cine aș putea face o echipă bună, a venit Cosmin la mine și, de nicăieri, pentru că el nu știa nimic, mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la „Asia Express cu mine, că am face o figură frumoasă. Eu i-am zis: „Nu cred că îmi spui asta acum!. El m-a întrebat: „De ce nu?. Am știut atunci că putem fi o echipă șmecheră și i-am spus: „Trebuie să vorbim despre asta. A făcut ochii mari și am început să râdem și să plănuim să mergem. A fost cea mai simplă și din suflet alegere de ambele părți.

Spune-ne mai multe despre prietenia voastră! Ce amintiri te leagă de Cosmin Vîjeu? Pentru ce îl admiri
cel mai mult?

Cosmin e un copil haios prins într-un trup de bărbat matur. Este pe cât de comic și simpatic, pe atât de serios și bătăios atunci când este nevoie, dar de fiecare dată reușește să transforme orice supărare, nervi sau presiune în glume și zâmbete. Ne știm de vreo doi ani, timp în care am călătorit împreună, ne-am distrat împreună, în turneele noastre cu teatrul, dar și la repetiții, și la sală, și peste tot unde ne loveam cap în cap sau, mai bine zis, nas în nas. Îl admir pentru toate râsetele pe care le provoacă non-stop, dar și pentru talentul pe care îl are pe scenă și seriozitatea și simplitatea cu care poate rezolva lucrurile. Amintiri sunt multe, farse, hârjoneli, păcăleli, certuri, dar toate încheiate cu râs, o bere și o îmbrățișare.

Adrian Nartea: „Nu ai cum să mergi în Asia Express și să fii zen”

De multe ori, presiunea competiției stârnește tensiuni și conflicte, atât între adversari, cât și între coechipieri. Chiar tu spuneai într-un interviu că „mi-e teamă de mine cum aș putea să reacționez în afara zonei de confort. Ați avut și voi conflicte? De la ce porneau cel mai des?

Nu ai cum să mergi în „Asia Express și să fii zen. Evident că am avut conflicte. Ele pornesc de obicei de la presiunea creată de concurs și de la situațiile urgente care nu par a avea soluții imediate. Dar am știut să lămurim lucrurile și, chiar dacă discuția nu s-a terminat cu o bere și o îmbrățișare, s-a încheiat cu sinceritate, asumare și o dezamorsare a conflictului. O să vedeți în „Asia Express. Până la urmă, știam de ce suntem acolo, știam de ce suntem în stare și aveam și avem încredere unul în altul.

Sunt curioasă care au fost cele mai mari provocări pentru tine la „Asia Express. Ce ți-a fost cel mai greu?

Cel mai greu a fost să stau departe de fetele mele. Am avut momente când am rămas singur în sacul de dormit, pe saltea, pe jos, întrebându-mă: „Ce caut eu aici? De ce nu sunt acasă cu fetele mele, să mă uit la ele cum cresc?. Să nu pot să vorbesc cu ele a fost, într-adevăr, cel mai greu lucru. E apăsător gândul că se
întâmplă ceva și eu sunt de partea cealaltă a Pământului…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton