Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: "Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat". Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

.

Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni. Actrița și prezentatoarea TV a povestit că, deși a divorțat în 2017, nu a plecat din casa familiei până în 2018, după ce fiul ei a dat examenul de bacalaureat. De asemenea, ne-a vorbit deschis în paginile revistei VIVA! și despre relația pe care o are în prezent cu fiul și fiica ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adriana, deși sună clișeic, viața ta chiar seamănă cu un scenariu de film. La fel cum cariera ta a cunoscut mai multe bifurcații, și în viața sentimentală ai avut parte de unele schimbări neașteptate. Ai fost căsătorită cu Adrian Titieni, tatăl copiilor tăi, timp de 23 de ani, dar ați divorțat în 2017. În ce relații sunteți acum?

Am fost căsătoriţi din 1999 până în 2017. Schimbările au fost neaşteptate pentru restul lumii, pentru cei implicaţi, nu.

adriana-irimescu-6-1adriana-irimescu-6-1

Adriana Irimescu spune că a fost la psiholog și la duhovnic după divorț

Aveai cam 40 de ani la momentul despărțirii. Cum se reinventează o femeie după un divorț, la această vârstă? Ai avut nevoie de o perioadă în care să fii doar tu cu tine? Ai apelat la un psiholog?

Nu m-am reinventat. Am redevenit eu însămi. M-am întors la mine. Da, am fost la psiholog, la duhovnic şi am citit mult. Enorm. Psihologie. Ca să înţeleg. Ca să mă înţeleg, ca să nu mai intru în acelaşi pattern.

Citește și: De ce a încercat Adriana Irimescu multe alte joburi, deși știa de la 3 ani că vrea să fie actriță: „Nici acum nu sunt convinsă că asta e într-adevăr calea mea. Nu mă simt liberă în breasla mea şi după 30 de ani de meserie…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni, după divorțul de Adriana Irimescu: „Nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii”

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul despre ieșirile violente ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune despre presupusa bătaie dintre ea și Florin Salam: „Nu e o femeie agresivă. Cred că era într-o perioadă…'

Citește și: George Restivan a plecat din România după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Unde s-a mutat afaceristul împreună cu fiul lui

Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni

Fostul tău soț povestea că cei doi copii ai voștri, Marc și Ariadna, au rămas la el după divorț. Cum ai primit decizia atunci?

Urăsc să vorbesc despre asta. Când am acceptat, într-un final, interviul, am ştiut că trebuie să lămuresc câte ceva. Aceste răspunsuri, cele care urmează, mă fac să ies din zona mea de confort, sunt un compromis. FACTS: Am divorțat în 2017, în august, fiica mea avea 18 ani şi nu a trebuit să aleagă nimic. Fiul meu avea 17 ani şi a ales să rămână în casa în care a copilărit. Deşi am divorțat în 2017, am plecat din casa familiei după examenul de bacalaureat al lui Babu (în 2018), când am considerat că misia mea de mamă-cloşcă s-a încheiat. Atât.

Cum se înțelege în prezent Adriana Irimescu cu fiul și fiica ei

Ce relație ai în prezent cu fiul și fiica ta?

Minunate. Am doi copii incredibil de mişto. Doi adulţi. N-aş schimba nimic la ei şi la relaţiile noastre. Asta mi-a ieşit, nu au existat ramificaţii, bifurcaţii. Am fost şi sunt o mamă adaptată nevoilor lor. Suntem parteneri de discuţii şi de drum.

Adriana, a curs multă cerneală pe paginile tabloidelor pentru relația ta cu Alexandru Papadopol. Știu că ții la viața ta privată, așa că nu o să intru în detalii prea profunde, ci o să te las pe tine să ne vorbești despre povestea voastră de dragoste.

N-am ce să vorbesc, nu comentez.

Cum vă înțelegeți acum?

Nu comentez.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton