Adriana Simionescu are iubit și deja i l-a prezentat lui Adrian Minune: "Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț". Cum a reacționat artistul

 Cica Cristina
.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, are doar 17 ani, însă susține că deja și-a găsit sufletul pereche. Mai mult, iubitul i-a fost deja prezentat tatălui său, Adrian Minune. Sora lui Karmen a dezvăluit cum a reacționat artistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu s-a transformat într-o tânără frumoasă, care îi seamănă leit surorii ei, Karmen. Tânăra, care a moștenit talentul din familie, consideră că deja și-a întâlnit pertenerul ideal, motiv pentru care a considerat necesar să-l prezinte și părinților.

Adriana a povestit la Antena Stars că a fost stresată și i-a luat destul de mult timp să-și pregătească tatăl pentru o asemenea veste.

Citește și: Fosta iubită a lui Fuego, bolnavă de COVID-19, mărturisire șocantă de pe patul de spital:„Te doare tot în tine și simți că îți iese foc din nas și din trahee'

Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț, pentru că l-am prins foarte greu. Să nu fie obosit, să nu fie stresat… A venit și pandemia. Foarte greu! Până la urmă l-am prins și i-am zis: «Tată, nu mai am 12 ani. Trebuie să-ți spun ceva, un secret. Stai liniștit, nu am spart vreo bancă, nu am făcut nimic. Vreau să-ți spun că este vorba de un băiat»', a spus Adriana Simionescu la Antena Stars.

Citește și: Eva Măruță împlinește 5 ani.Cel mai simpatic copil de pe Instagram a primit declarații emoționante din partea părinților Andra și Măruță

Cum se înțelege Adrian Minune cu viitorul ginere

Reacția artistului a fost cât se poate de naturală. Nu s-a arătat deloc indignat sau exigent și se pare că acum au devenit cei mai buni prieteni: La care el: «A, păi de ce nu zici așa tată? M-ai speriat!» Mi-a cerut o poză cu el, i-am spus cum îl cheamă și ce să vezi, acum sunt cei mai buni prieteni'.

Adriana Simionescu formează un cuplu cu un bărbat care poartă numele Mihai Armando, iar cei doi au plecat deja în prima vacanță pe litoral. Au fost însoțiți de Karmen și Bogdan Clăpescu, care au decis să meargă singuri, fără micuța Sofia Rosa Maria, care urmează să împlinească săptămâna viitoare un an, notează cancan.ro.

Adriana Simionescu a urcat pe scena Vocea României

Adriana Simionescu are 17 ani și în decembrie 2019 a ajuns în gala live de la Vocea României, iar Horia Brenciu, antrenorul său, a fost foarte impresionat de vocea sa.

Citește și:Fiul lui Florin Salam a aflat sexul bebelușului.Dani va fi tată la 18 ani, la fel ca sora lui

Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României pentru a demonstra că are o voce frumoasă, ce merită să fie auzită de toată țara și n-a vrut să ajungă vedetă profitând de celebritatea lui Adrian Minune, tatăl ei.

Adriana-Simionescu-1Adriana-Simionescu-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton