Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere. Cât a costat rochia de mireasă comandată din Dubai: "Prețul trebuie să..." / Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei, Cati Simionescu

 Cica Cristina
.

A fost dublă sărbătoare pentru Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, care a făcut botezul micuței ei, dar și cununia religioasă cu Nicu și petrecerea ce a urmat și s-a desfășurat cu mare fast. A fost una dintre cele mai emoționante și prețioase amintiri pentru ei, iar acum, cei doi miri au vorbit emoționați despre ce a insemnat respectiva zi pentru ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu a făcut pasul cel mare și a spus cel mai sincer DA în fața altarului. Fericită, emoționată, a vorbit despre nunta și botezul fiicei sale, precum și despre cununia religioasă de vis, pe care a catalogat-o ca fiind extrem de emoționantă.

nunta-fiica-adrian-minune-15-1nunta-fiica-adrian-minune-15-1

Citește și: Cum i-a dat Adriana Simionescu logodnicului ei vestea că e însărcinată: „Mi-au scris mulți că nu l-am anunțat într-un mod adecvat, dar așa s-a întâmplat'

Citește și: Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, în aceeași zi. Sora ei fost nașă / Ce tort au avut la evenimentul cu 1.000 de invitați

Citește și: Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: 'Trăiască regele…'. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Minune a cântat la nunta fiicei sale, Adriana: „E cea mai fericită”. Karmen, sora ei, a plâns la eveniment, pe scenă, în timp ce interpreta valsul mirilor

Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere

Adriana Simionescu și soțul ei au vorbit despre stările și emoțiile prin care au trecut în ziua cea mare, însă au ezitat să ofere detalii despre ce planuri au acum, unde vor petrece luna de miere, pe care o aveau deja programată. De asemenea, fiica lui Adrian Minune nu a dorit să vorbească nici despre prețul rochiei de mireasă, care a fost comandată din Dubai.

„A fost o zi foarte agitată și foarte fericită în același timp. E un moment unic în viața noastră. Am avut și nunta, dar și botezul micuței Noa și sigur va rămâne o amintire de neuitat. N-am stat să număr de câte ori am plâns, dar sunt foarte multe. La biserică a fost un moment foarte emoționant. Până la urmă, ea primește niște sfinte taine, pe care tu ca om ți le dorești să le ai. A fost un moment foarte important în viața mea pentru ea și pentru noi. Luna de miere aș vrea să rămână o surpriză pentru voi, vă las să aflați de pe Instagram. O avem programată, știm unde mergem. Prețul rochiei, detaliul acesta, trebuie să rămână secret', a spus Adriana Simionescu pentru Wowbiz.

Soțul Adrianei Simionescu: „Nu am dormit de două zile”

La rândul lui, soțul Adrianei a subliniat că a fost una dintre cele mai importante zile din viața lui și a Adrianei. Mai mult, a fost atât de emoționat, încât nu a dormit de două zile.

Mă simt foarte bine. E cea mai importantă zi din viața mea și a Adrianei, nu avem decât să ne simțim bine. Ce poate să iasă rău? Au fost foarte mari emoțiile, vă spun sincer, nu am dormit de două zile. De dimineață m-am trezit, aveam foarte mari emoții, dar când am văzut toată lumea la noi și cât de frumos e, mi-a trecut tot. Costumul ăsta mă omoară, că e negru și pe căldura asta m-a obosit foarte mult„, a spus și Nicu, soțul Adrianei.

Întrebat dacă i s-a oferit sfatul de a mai lăsa de la el în căsnicie, el a răspuns: „Am înțeles. Păi, toți bărbații facem așa ca să meargă bine. Femeile au dreptate mereu. O să urmez sfatul, normal„.

Cati Simionescu: „E una dintre cele mai emoționante zile ale mele și ale familiei mele”

Și mama miresei, Cati Simionescu, a fost extrem de emoționată în ziua nunții fiicei ei, subliniind că este o mamă și o bunică împlinită.

„Este una dintre cele mai emoționante zile ale mele și ale familiei mele, pentru că astăzi fetița mea mijlocie s-a căsătorit religios și-a creștinat bebelușa, Noa Zenaida și este fericită. Este o mămică și o soție împlinită și totodată copilul meu este foarte fericit pentru că suntem alături de el cu tot sufletul. Deja m-ai făcut să am lacrimi în ochi, pentru că Noa pentru mine înseamnă foarte mult. Adriana este copilul meu mijlociu, care și-a dorit foarte mult să aibă un copil și i-aș da toate zilele mele să fie fericită. Noa este cea mai mică din familie, știu că fetița mea e mare și își acum poate să își poarte de grijă, dar eu încă le port de grijă copiilor mei. Întreb mai des de Noa, pentru că în fiecare secundă îmi e dor de ea și de Sofi la fel, de altfel este viața mea, sufletul meu. Nepoatele mele sunt bucuria vieții mele.', a spus Cati Minune pentru sursa citată.

Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei

De asemenea, soția lui Adrian Minune a avut și un sfat prețios pentru tinerii căsătoriți.

„Îi sfătuiesc să se iubească necondiționat. Să nu aibă așteptări mai mari unul de la celălalt, să dea tot ce poate fiecare ca să rămână împreună și să le fie bine. Vreau să le transmit un mesaj celor care îmi apreciază familia. Mai presus de orice este familia și indiferent ce se întâmplă, să ne iertăm unii pe alții, indiferent de greșeli și să nu uităm că iubirea face minuni.', a transmis Cati Minune

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton