Adriana Trandafir, revoltată după ce s-a spus că nu a fost prezentă la nunta fiului ei, Ștefan Bogrea: „Am fost soacră mare! Am făcut și o poezie pentru acel moment. S-a interpretat...”

 Matei Bianca
.

Adriana Trandafir este revoltată pentru că s-a speculat că nu a fost prezentă la nunta fiului ei, Ștefan Bogrea. Actrița a precizat faptul că nu a lipsit de la marele eveniment din viața băiatului ei și, mai mult decât atât, a pregătit și o poezie pentru acest moment special. Vedeta a fost soacră mare și s-a bucurat să-l vadă pe fiul ei în ziua nunții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Adriana Trandafir a simțit nevoia să clarifice situația, după ce s-au răspândit informații false despre absența ei de la nunta fiului său, Ștefan Bogrea. Actrița a transmis că a fost prezent la importantul eveniment din viața băiatului ei, iar pentru acest moment special a pregătit și o poezie.

adriana1adriana1

Citește și: Alina Eremia joacă din nou în film, după o pauză de 9 ani: „Cred că a venit la momentul ideal”. Ce rol are și ce spune despre colaborarea cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir

Citește și: De ce va lipsi Adriana Trandafir de la cununia religioasă a fiului ei: „Din păcate, eu nu voi fi, pentru că…'. Ce părere are despre viitoarea ei noră

Citește și: A murit Will Jennings, coautorul faimoasei piese din Titanic, My Heart Will Go On, interpretată de Céline Dion: „Un maestru, o minte strălucită și un spirit blând”

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit: „A recurs la multe amenințări și fapte urâte. Stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor” / EXCLUSIV

Adriana Trandafir, revoltată pentru că s-a speculat că nu a fost prezentă la nunta fiului ei, Ștefan Bogrea

Adriana Trandafir a reacționat la zvonurile care au circulat recent, conform cărora ar fi fost absentă de la nunta fiului ei, Ștefan Bogrea. Actrița a declarat că informațiile difuzate au fost false și scoase din context.

Ea a fost prezentă la marele eveniment din viața băiatului ei, iar pentru acest moment a pregătit chiar și o poezie.

„A fost o mare mizerie! A fost o informație, o vorbă spusă într-un context care apoi a fost preluată fără să fie informată de la sursă. Puteau să mă sune, eu am spus un lucru, dar s-a interpretat. Am fost soacră mare! Am făcut și o poezie pentru acel moment. A fost o mare mizerie, dar nu mă mai agăț de toate prostiile. Dacă nu privești în sus, nu ai cum să vezi curcubeul niciodată', a precizat vedeta pentru cancan.ro.

Actrița regretă că nu a petrecut mai mult timp cu copiii ei

Adriana Trandafir regretă că nu a petrecut mai mult timp cu copiii ei, deoarece s-a ocupat de carieră. Actrița a declarat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni bunică și asta pentru că se va ocupa cu mare atenție de nepoții ei.

„Regret faptul că nu am făcut mai mulți copii, am doar doi. Am o Maria Speranța și un Ștefan. Știu că nu am fost o mamă perfectă, pentru că datorită profesiei nu am putut să fiu tot timpul lângă ei, dar voi fi o bunică excepțională și abia aștept să mi se întâmple asta. Abia aștept să vadă și copiii cum este să aibă copii așa cum au fost ei', a mai adăugat ea.

Ce părere are Adriana Trandafir despre nora ei

În urmă cu doar câteva luni, Adriana Trandafir a vorbit despre nora ei. Actrița a spus ce părere are despre soția fiului ei, Valentina.

Ea l-a învățat de bine pe băiatul ei, astfel că i-a spus să aibă mare grijă de partenera lui de viață, deoarece este o femeie deosebită din multe puncte de vedere.

„Valentina, soția lui, este o persoană absolut deosebită, chiar i-am și spus: <>', a precizat Adriana Trandafir la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton