Adriana Turcuman, după valul de reacții din online, când a sărit în apărarea femeilor care nu pot face copii: "Nu am luat în calcul să mă intitulez influencer. Din clipul devenit viral am aflat poveștile dureroase ale unor femei care trăiesc adevărate drame..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Spune despre ea că nu se consideră influencer, dar succesul de care se bucură în social media o contrazice… Recunoaștem, nouă ne-a atras atenția un videoclip de-al Adrianei Turcuman, devenit viral, care abordează o temă sensibilă pentru mulți. În momentul în care a realizat un pamflet pornind de la întrebarea „Tu de ce nu faci un copil?, Adriana a deschis, practic, cutia Pandorei, reacțiile șocante din mediul online luând-o prin surprindere. Despre asta, dar și despre multe altele ne-a vorbit, cu deschidere, în cele de mai jos.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bine te-am găsit, Adriana! Încep interviul nostru prin a sublinia că ai o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online, doar pe Instagram sunt peste 30 de mii de oameni care te urmăresc zilnic! Ce înseamnă pentru tine termenul de influencer?

Înseamnă bucuria faptului că există oameni care coincid cu principiile mele, așa îmi place să cred, că cei care mă urmăresc se identifică, într-o oarecare măsură, cu ceea ce sunt eu. Și e plăcut acest sentiment. Referitor la termenul de influencer, nu am luat niciodată în calcul să mă intitulez astfel, cumva, nici nu ar fi cazul, eu am un loc de muncă „normal, iar ceea ce fac în online nu este decât o pasiune. Și nici nu mi s-ar părea potrivit să merg prin lume cu pretenția că meseria mi-este aceea de a influența oameni, căci cred că, într-o astfel de situație, există riscul să se transforme în manipulare.

adriana-turcuman-1adriana-turcuman-1

Adriana Turcuman: „Simt că am fost păcălită de mai multe ori”

Spuneai mai demult că unii dintre colegii tăi virtuali nu sunt pe placul tău… De ce? Pe cine apreciezi din breaslă și cu cine nu empatizezi atât de mult?

În ceea ce privește simpatiile și antipatiile, aș alege să nu dau nume, simt că am fost păcălită de mai multe ori, am avut persoane pe care le-am apreciat, iar la un moment dat, am simțit că trebuie să le reevaluez, proces în urma căruia aprecierea n-a mai rămas în aceeași măsură. Este extrem de alunecos acest mediu.

Citește și: Cum se înțelege Paula Seling cu fostul soț, Radu Bucura, în privința fiicei lor, Elena: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul…” / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bobonete, fotografii neașteptate cu Mădălina Ghenea de la un eveniment monden din București, după ce a făcut glume la adresa ei: „Șocant probabil pentru toată lumea, așa cum a fost și pentru mine…'

Citește și: Fiica Mirelei Vaida, internată în spital de o săptămână: „Acuza dureri de cap și amețeli. Mă înfricoșa…E dureros să…' / Cum se simte acum Carla, în vârstă de 9 ani

Citește și: Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată și cu ce se ocupă Giuliano Stroe la 19 ani

Adriana Turcuman: „Ironia și autoironia sunt esențiale pentru a fi bine cu tine”

Admir la tine transparența cu care abordezi chiar și cele mai sensibile subiecte, pe lângă sarcasmul și umorul tău fin. Nu ți-a fost niciodată teamă să vorbești liber, știind că există posibilitatea să fii criticată? Cât de mult te ajută ironia și autoironia în viață?

Ironia și autoironia sunt esențiale pentru a fi bine cu tine, cred că trebuie să avem puterea să nu ne luăm mereu în serios. La fel se întâmplă și cu abordarea subiectelor fără a gândi prea mult consecințele lor, chiar dacă uneori pot să anticipez reacții. Însă, consider că consecințele lor, chiar dacă uneori pot să anticipez reacții. Însă, consider că consecințele lor, chiar dacă uneori pot trebuie să fac lucrurile așa cum îmi place, din același motiv, pentru a fi bine cu mine.

Adriana Turcuman, după valul de reacții din online, când a sărit în apărarea femeilor care nu pot face copii

Recent, ai făcut un gest de solidaritate pentru femeile care nu pot deveni mame, deși își doresc, și se ciocnesc, constant, de întrebarea „Tu de ce nu faci un copil?. Prin demersul tău, îmi dau seama că și tu ai fost poate incomodată de această curiozitate exacerbată a celor din jur…

Adevărul din spatele acelui reel este că nu a fost gândit ca un gest de solidaritate, însă este adevărat că s-a transformat în aceasta prin viralizarea lui. Pentru mine, inițial, a fost doar „încă un clip amuzant. Printre creme și măști, obișnuiesc să mai postez și clipuri pe care le consider eu ca fiind o sursă de amuzament, dat fiind faptul că ele sunt cele mai vizionate de pe contul meu de Instagram. Așa a fost și acesta, el era pregătit ca un răspuns pentru toți cei care se aleseseră cu această întrebare în urma reuniunilor de familie din preajma Paștelui. Doar că m-am trezit cu reacții șocante la gluma respectivă, provocate de oameni care se iau prea în serios. Or, noi știm de la un intelectual contemporan cine sunt persoanele care au „convingeri de beton. Dar tot prin intermediul acelui clip am aflat și poveștile dureroase ale unor femei care trăiesc adevărate drame din cauza faptului că nu pot avea copii.

Adriana Turcuman: „Sfatul nu ar fi pentru ele, ci pentru ceilalți: încetați să întrebați!”

Și abia atunci a apărut și adevăratul reel de susținere a acestora, deși, evident, n-a mai avut același impact. Ce sfaturi ai pentru femeile care trec prin această situație delicată?

Nu cred că există un sfat potrivit, fiecare femeie simte și resimte diferit această întrebare în funcție de motivele din spatele acestei situații. Eu, nefiind într-o conjunctură care să-mi provoace suferință, am puterea să mă amuz, însă am primit mesajele multor femei pentru care această întrebare este sufocantă și dureroasă. Așa că sfatul nu ar fi pentru ele, ci pentru ceilalți: încetați să întrebați!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton