Cum s-au afișat Cristina și Andrei Rotaru împreună la un eveniment. Ce spune fosta concurentă de la Insula Iubirii despre împăcare: „Sunt o femeie asumată, așa că...”

 Matei Bianca
.

Deși au divorțat, s-au împăcat și s-au despărțit iar după ce au venit din Thailanda, acolo unde au petrecut 21 de zile, Cristina și Andrei Rotaru încă păstrează legătura și se întâlnesc destul de des unul cu celălalt. Recent, cei doi foști concurenți de la Insula iubirii s-au afișat împreună la un eveniment, iar din imaginile de acolo se poate observa că au o relație frumoasă, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ei. Iată ce spune Cristina Rotaru despre împăcare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cristina și Andrei Rotaru s-au afișat împreună la un eveniment. Spre surprinderea tuturor, cei doi foști concurenți de la Insula iubirii se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și chiar s-au fotografiat în timp ce se țin în brațe. Ea a vorbit deschis despre împăcare, deoarece fanii au fost curioși să afle ce se întâmplă între ei în aceste momente.

andrei-cristina-rotaru3andrei-cristina-rotaru3

Citește și: Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit definitiv acum, după ce au divorțat și s-au împăcat: 'Încă îl iubesc, e omul care m-a făcut fericită 10 ani. Dar nu pot să fiu persoana pe care el și-o dorește' / Ea merge la terapie

Citește și: Andrei Rotaru a dezvăluit de ce a înșelat-o pe Cristina, la Insula Iubirii, cu ispita Diandra. A jignit-o în mod nepermis: „Parcă stau cu o păpușă gonflabilă”

Citește și: „M-a înjurat, mi-a dat mesaje de amenințare!'. Conflict între Alin Simoiu și Cornel Luchian, după ce s-au terminat filmările de la Insula Iubirii. Ispita face acuzații grave la adresa fostului concurent

Citește și: A murit Kris Kristofferson, actor și legendă a muzicii country! Starul din filmul „A Star Is Born” avea 88 de ani: „„Cu o inimă grea…”

Cum s-au afișat Cristina și Andrei Rotaru la un eveniment

Cristina și Andrei Rotaru s-au afișat împreună la un eveniment monden. Din imaginile cu ei se poate observa că se înțeleg foarte bine și au o relație frumoasă, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ei în ultima perioadă.

Cei doi foști concurenți de la Insula iubirii s-au fotografiat în timp ce stau îmbrățișați și se uită frumos unul la celălalt. Ei nu au declarat până la acest moment că s-au împăcat, dar din aceste poze se poate vedea clar că încă există lucruri care îi leagă.

Ce spune fosta concurentă de la Insula iubirii despre împăcare

Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, Cristina Rotaru a vorbit despre împăcare. Internauții i-au lăsat sute de mesaje pe Facebook, iar mulți au acuzat-o că ea și Andrei Rotaru formează un cuplu, așa că fosta concurentă de la Insula iubirii a simțit nevoia să facă lumină în acest caz și să vorbească deschis despre acest subiect.

„Cam așa a început dimineața mea. Sunt o femeie asumată, așa că de aveți curiozități, sunt aici să vă răspund', a scris fosta concurentă de la Insula iubirii la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ea a răspuns la mesajele fanilor și le-a scris că nu se ascunde cu nimic față de ei. Ba mai mult decât atât, Cristina Rotaru a mărturisit că ea și Andrei Rotaru au luat-o treptat și nu vor să grăbească lucrurile.

Andrei Rotaru a dezvăluit de ce a înșelat-o pe Cristina Rotaru cu ispita Diandra Moga, la Insula iubirii

Imediat ce a ajuns în Thailanda, Andrei Rotaru a fost fascinat de ispita Diandra Moga și a început o nouă relație cu aceasta, uitând complet de soția sa, ceea ce a dus la destrămarea căsniciei sale de 10 ani.

Andrei Rotaru a justificat această alegere prin lipsa de afecțiune din partea Cristinei Rotaru. Fostul concurent de la Insula iubirii a subliniat că a existat o absență a unei conexiuni emoționale cu partenera lui de viață.

„Ce fel de iubire a avut faţă de mine nu pot să înţeleg. De ce un om care iubeşte nu își exprimă iubirea faţă de celălalt. Spune-mi şi mie, cum ţi-ai exprimat iubirea? Prin ‘ia şi fă-mi aia, ia şi fă-mi aia. Construiam lucruri pentru tine. Să fie feminină, în primul rând, să fie cu mine, să fie prezentă şi dacă nu poate să fie atunci să plece sau să plec. I-am şi spus, mă simt de parcă stau cu o păpuşă gonflabilă', a spus el la bonfire-ul final al emisiunii de la Antena 1.

Pe de altă parte, Cristina Rotaru a explicat că l-a iubit profund pe soțul ei în toți cei 10 ani de căsnicie, dar că acesta nu i-a comunicat niciodată că se simte atât de nefericit alături de ea.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton