Alessandra Stoicescu a aflat sexul bebelușului. Viitoarea mămică e în culmea fericirii

 Stamen Diana
.

Alessandra Stoicescu este extrem de fericită, pentru că în scurt timp își va putea strânge la piept bebelușul. Viitoarea mămică a anunțat oficial sexul copilului pe care îl poartă în pântece. Burtica de gravidă a Alessandrei Stoicescu crește pe zi ce trece.

Fericirea se poate citi pe chipul ei. Alessandra Stoicescu așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume primul ei copil. Prezentatoare TV a anunțat oficial că va avea o fetiță. 'Mesajul este clar. Va fi fetiţă”, a scris Alessandra Stoicscu pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta a anunțat la începutul primăverii că este însărcinată. Alessandra Stoicescu a ales să dezvăluie sexul primului ei copil într-un mod special. Viitoarea mămică a purtat un tricou pe care scria 'Baby girl'.

Alessandra Stoicescu va deveni mamă la 43 de ani

Comentariul prin care Alessandra și-a anunțat sarcina pe contul său de Instagram – Primul nostru boboc de floare! – i-a emoționat pe fanii săi, care au fost extrem de încântați de vestea pe care le-a dat-o vedeta Antenei 1. Acum cinci ani, într-un interviu, Alessandra spunea că ea și soțul ei își doresc un copil, dar că  încă nu se grăbesc și, într-adevăr, a durat ceva până ce fanii ei au primit vestea cea mare…

'Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu', a declarat Alessandra Stoicescu.

FOTO: Facebook, Instagram

Alessandra StoicescuAlessandra Stoicescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton