Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița. Gabriela Firea a fost nașa micuței

 Stamen Diana
.

Sâmbătă, Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu și-au botezat fetița, iar nașii au fost Gabriela Firea și Florin Pandele. Micuța a fost creștinată, iar părinții au avut foarte mari emoții în acea zi specială.

Micuța a primit numele Sara Maria, după ce Alessandra Stoicescu a visat acest nume. „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel', a mărturisit Alessandra Stoicescu atunci.

Fetița prezentatoarei TV a avut două perechi de nași, prima pereche a fost Gabriela Firea și Florin Pandele, iar cea de-a doua pereche a fost un cuplu apropiat familiei. Emoțiile au fost foarte mari pentru Alessandra Stoicescu la botezul micuței sale. „Cu siguranță e norocoasă, vezi ce zi frumoasă e azi? Sunt extrem de emoționată. Ea e cumințică până acum. E foarte cuminte. Nașii sunt pregătiți', a mai precizat Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

Nașa Gabriela Firea a postat mai multe fotografii de la botez pe una dintre rețelele de socializare. Printre invitați s-au numărat și fostul premier Viorica Dăncilă, care a purtat o rochie lungă, de culoare verde, Mircea Geoană, Adrian Năstase, Rovana Plumb, Dan Negru, Dan Capatos și Mirela Vaida care a întreținut atmosfera la petrecere.

Gabriela Firea a avut două ținute, una la biserică și una la restaurant. Nașa a purtat la biserică o rochie crem din voal și dantelă în partea de sus, iar seara a optat pentru o rochie până la genunchi din dantelă. Alessandra Stoicescu a purtat la botezul fiicei sale o rochie lungă neagră și paiete în partea de sus.

FOTO: Facebook

Imagini de la botezul fiicei Alessandrei StoicescuImagini de la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton