Alessandra Stoicescu și bebelușul ei s-au externat. Cum s-a îmbrăcat știrista la plecarea din spital. A ales o rochie extrem de scumpă. FOTO!

 Oana Popoiag
.
Alessandra StoicescuAlessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu e în culmea fericirii după ce a adus pe lume o fetiță. Mămica și bebelușul ei s-au externat, avându-l alături pe Sergiu Constantinescu. Știrista a povestit că este mută de emoție și a dezvăluit că sarcina devenise complicată pe ultima sută de metri.

La 43 de ani, vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu, a devenit mamă pentru prima oară. În urmă cu câteva zile, într-o clinică privată din Capitală, a venit pe lume micuța ei și a lui Sergiu Constantinescu.

„Mămica care e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele. Atâta emoţie şi atâta fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. (…) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început… Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă…Fetiţa avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm”, a declarat vedeta la Antena 1.

Cum a arătat Alessandra Stoicescu la ieșirea din spital

După emoțiile primelor zile de după naștere, Alessandra Stoicescu se pregătește pentru prima noapte acasă cu Sara. „Nu știu când au trecut orele/zilele astea de la internarea la Sanador pentru naștere… sau mai bine spus cum au trecut lunile de când, de Crăciun, mi-a confirmat că sunt însărcinată dr. Ancuța Sultan… Așa a început cea mai frumoasă perioadă din viața mea', a spus Alessandra la ieșirea din spital.

Într-o rochie Valentino roz, extrem de emotionata si fericita, Sandra nu și-a luat ochii de la Sara. Soțul știristei a rămas alături de ea în spital în toate cele trei zile de când, pe 29 iulie, s-a născut fetița lor, ascultând cu atenție sfaturile echipei medicale, pentru ca acasă să le fie cât mai ușor cu tot ce au de făcut pentru Sara. Împliniți și fericiți, cei trei au plecat spre casă, unde camera Sarei a fost atent pregătită din timp, la fel ca toate detaliile pentru o primire perfectă a minunii care le-a schimbat complet viețile.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Primele imagini cu Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani! „Am făcut fertilizare in vitro!' – EXCLUSIV

Cât a costat ținuta Simonei Halep de la întâlnirea cu Klaus Iohannis

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton