Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Totul a pornit de la un pariu: „Au găsit punctul sensibil. A văzut că m-am atașat de ea și a tot încercat să...”

.

Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Partenerul de viață al vedetei a dezvăluit faptul că totul a pornit de la un pariu care a fost făcut la îndemnul unor prieteni din anturajul lor. Într-un context legat de jocurile de noroc și pariuri, Alex Ashraf a fost atras într-o relație extraconjugală. După ce relația lui cu acea femeie a devenit evidentă, Horia Vlădescu i-a dezvăluit totul soției lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Totul a pornit de la un pariu făcut cu niște prieteni, iar vedeta a aflat de la Horia Vlădescu că soțul ei este infidel. Ea a vrut să divorțeze, însă partenerul ei de viață i-a explicat situația, iar ea l-a iertat.

Alex Ashraf-oana-zavoranu2Alex Ashraf-oana-zavoranu2

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au rămas fără bunurile de la clinică, dar și fără banii din seif: „Nu am găsit niciun ban, dar în seif erau aproape 100.000 de euro, care au dispărut”

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au găsit bunurile distruse și aruncate într-un depozit: „Nu mai poți să recuperezi nimic. Știu de cine sunt orchestrate toate astea” / Sunt obiecte din clinica lor

Citește și: Dalia a cerut ordin de protecție împotriva lui Sali Levent, după ce a bătut-o, dar instanța i l-a respins: „Nu mi s-a făcut dreptate”

Citește și: Ce meniu au avut la nuntă Larisa Udilă și Alexandru Ogică. Burgerii de la Mc Donalds au uimit invitații

Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu

Alex Ashraf a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. El a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu, în urma unui pariu aparent nevinovat. Totul a început în anul 2017, când vedeta a ajuns printr-o cunoștință la Elisabeta Vlădescu, pentru a-și tatua sprâncenele. În urma acestei întâlniri, cei doi îndrăgostiți au ajuns să-l cunoască pe soțul acesteia, Horia Vlădescu, și au început să se întâlnească cu un cerc de prieteni de-ai lor.

În timp ce participa la anumite ieșiri la cazinou, Alex Ashraf a fost încurajat de grupul său de prieteni să se apropie de o femeie care frecventa același loc cu el. Așa a ajuns să aibă o relație extraconjugală.

„În 2017, aveam deja clinica, Oana a ajuns printr-o cunoștință la Elisabeta Vlădescu, pentru a-și tatua sprâncenele. Să-și șteargă tatuajele de la sprâncene. Așa am ajuns să-l cunoaștem pe Horia Vlădescu. M-a sunat pe mine Oana să vin să-i cunosc soțul Elisabetei, deși noi, în perioada respectivă, am evitat astea. Am vrut să stăm liniștiți, după ce s-întâmplat cu averea Marioarei Zăvoranu. Am fost liniștiți până când i-am cunoscut pe acești soți Vlădescu și familia Nițu. Pe Horia l-am cunoscut la salonul de tatuaj al nevesti-sii, după ce m-a chemat Oana.

Din momentul când i-am cunoscut pe acești indivizi, a început, cât de cât, să se lege o prietenie, deși eu nu i-am acceptat din prima. Dar, cum îi vezi zilnic… Alexandru Nițu era uberist, iar Elvira Nițu era recepționeră la Elisabeta Vlădescu. Ei aveau un salon de tatuaje 2 pe 2, la ei acasă. Prietenia cu aceste persoane în ce consta: ieșeam în oraș, la mese, la astea… Bineînțeles, la început plăteau și eu, ca să arate că au bani, după care au început cu `noi ieșim pe la biroul nostru`. Oana nu știa care e biroul lor. Eu știam, că am fost invitat de ei la o tombolă în Palace, la un cazinou, unde a ieșit cu scandal, că Elisabeta s-a luat la ceartă cu angajații de la cazinou, că nu câștigase, și paza ne-a scos pe toți afară.

În perioada respectivă, ei nu aveau haine de lux, absolut nimic. În afară de mașină, nu aveau altceva. Și că trăiau într-o zonă unde așteptau ca să intre în posesia unei moșteniri a Elisabetei Vlădescu. După ce ne-am împrietenit, ei au început să spună: Oana, tu nu prea ieși în oraș, nu prea ai chef, uite, noi mergem diseară la birou, dacă vrei să-l lași și pe Alex. Am mers la cazinou, după scandalul de la AFI s-au mutat la Băneasa. Unde, spuneau amândoi, că aici e mai ok, sunt oameni cu bani, cu bun simț, nu există scandal, plus că era și `unchiul`, care mergea zilnic acolo. Acel `Uncle`, Victor Ilașcu. Am ajuns și eu acolo, prima zi am băgat 500 de lei, am luat 7.000 de lei. Nu eram jucător, nu știam cu ce se mănâncă… La aparate, păcănele, nu ruletă sau altceva. Eu eram cu pokerul, dar la masă, 100 de euro, câștigam, nu câștigam, eram pe relax. Am fost o dată, de două ori, de trei ori, de cinci ori, începuse să mă prindă. Pentru că e ca drogul. Și-mi dădea și aparatul. Apoi, a început aparatul să nu-mi mai dea. Au început nervii, ei îmi spuneau, lasă, scoate-te cu cardul de pe firmă. Îmi spuneau mie cum să scot banii de pe firmă. Vorbim de anul 2018. Ei nu erau atunci în firmă, ei au apărut în 2019. Eu neștiind că, dacă scot cu cardul firmei, nu e ok. Abia de curând am aflat de la un contabil, care a știut ce să-mi spună.

În perioada aia, era o tipă care juca foarte mulți bani la cazinou. Și ei tot îmi spuneau: `bă, o vezi pe asta? Uite, cine se dă la ea e șmecher… Cine o … pe asta e șmecher` și, uite așa, dintr-un pariu, parcă pe patru roți de mașină, nu mai știu, nu era important, am ajuns să mă combin cu ea. Dar cum am ajuns să mă combin cu ea? Ei tot o aduceau la restaurant, ba la club… Elisabeta făcea mișto de persoana asta, cu care m-a prins chiar CANCAN. Ea fusese clienta lor la sprâncene. Deci ei racolează. Și au găsit punctul sensibil: `băi, cum putem să destrămăm noi familia asta? Îi băgăm lui Alex o femeie, îl prostim să se combine cu o fată, l-am prins că la cazinou s-a lipit de o tipă, el își face treaba lui, îl ținem ocupat, e sub supraveghere…

Horia știa că eu nu înșel. Se făceau șapte ani de când eram cu Oana. În care eu nu am călcat strâmb vreodată. Iar Horia s-a tot gândit cum să facă să ne destrame. Păi, îl bag pe Alex pe fir cu fata asta, pun pariu cu el că …așa e între băieți. Dar el ce-a făcut? A văzut că m-am atașat de ea și a tot încercat să-mi spună: vezi că o duc eu pe Oana la filmări, tu du-te și te vezi cu femeia, că e liberă. Că tipa se împrietenise cu Horia și cu Elisabeta. Nimeni nu știa ce se întâmplă, doar Horia și Elisabeta. Horia mă întreba mereu dacă m-am văzut cu aia, îmi spunea apoi, `bravo, bravo… hai, că o țin eu pe Oana de vorbă, o mai scot eu cu Elisabeta prin restaurant, stai tu pe acolo liniștit. După care a început nebunia', a povestit el pentru cancan.ro.

Vedeta a aflat de la Horia Vlădescu că soțul ei este infidel

Horia Vlădescu a informat-o imediat pe Oana Zăvoranu despre infidelitatea soțului ei. După ce a auzit că Alex Ashraf este infidel, vedeta a hotărât să divorțeze. Totuși, la scurt timp, partenerul ei de viață a intervenit și a reușit să o împace pe vedetă.

„Horia s-a dus la Oana și i-a dat totul pe goarnă. A așteptat o perioadă. El ce a făcut? S-a certat cu mine înainte, apoi a dus-o pe Oana la el acasă, de la filmări', a mai adăugat el.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au sărbătorit 11 ani de relație

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au sărbătorit 11 ani de relație. Pe rețelele de socializare, vedeta a scris atunci un mesaj emoționant pentru soțul ei, unde a declarat că își dorește să fie mereu alături de el.

„Viața mea bate orice film în orice domeniu. Dar la sfârșitul zilei, dacă am lângă mine omul pentru care simt că inima îmi bate mai tare, sunt bogată și fericită. La mulți ani pentru cei 11 anișori împreună, iubire. Să ne dea Dumnezeul nostru Sfânt mult mai mulți. Noi doi suntem dovada că dragostea adevărată, de acolo de la El, nu poate fi distrusă de nimic și nimeni. Te iubesc mult, mult de tot!', a scris ea atunci pe Instagram

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton