Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se va prezenta azi în fața magistraților

 Stamen Diana
.

Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore, după ce mascații au venit și l-au săltat de acasă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat într-un dosar de proxenetism.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a fost reținut miercuri seară pentru 24 de ore, după ce dimineața acesta a fost ridicat de mascați. Această informație este confirmată de purtătorul de cuvânt DIICOT, Mihaela Porime. Astăzi, Alex Bodi se va prezenta în fața magistraților de la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventinvă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat de procurori ca fiind unul dintre liderii unei grupări de proxeneți.

'Este un dosar extrem de greu. Fetele racolate erau umilite în ultimul hal', au declarat surse din cadrul anchetei. Se pare că liderul grupării ar fi Adrian Tâmplaru, naşul lui Alex Bodi, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România.

Conform comunicatului oficial al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, „s-a stabilit, în esenţă că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane şi proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenţii persoanei mai sus menţionate), în timp ce se afla deţinut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situaţie materială precară, naivitate, lipsă de educaţie – factori determinanţi pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituţiei), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor'.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi (3)Bianca Drăgușanu și Alex Bodi (3)

Alex Bodi reținut pentru 24 de ore

Alex Bodi a fost ridicat de autorități, fiind implicat într-un dosar de proxenetism. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu este la prima astfel de „abatere', însă a cooperat în momentul în care mascații au ajuns în locuința sa.

Citește și: Cum a reacționat Alex Bodi la venirea mascaților și ce au găsit oamenii legii în locuința sa. Filmul evenimentelor

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați: „Este nevinovat'

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a scos certificatul de la IML, la o lună după bătaia încasată de la Alex Bodi! Ce au constatat legiștii

Citește și: Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă: avion privat, mașini de lux și vilă sute de mii de euro!

O serie de operațiuni de amploare realizate de DIICOT și Poliție s-au desfășurat în 23 de județe și inclusiv în București. La finalul acestora, printre persoanele ridicate s-a numărat și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul este implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături cu rețele mafiote.

Autoritățile au precizat că Alex Bodi nu ar fi opus rezistență și a cooperat pe toată perioada percheziției. În urma căutărilor, în casa lui s-au găsit mai multe ceasuri scumpe și bani, dar și o macetă.

Alex Bodi riscă 20 de închisoare

Avocatul Artin Sarchizian a declarat la Antena Stars, ce pedeaspă ar putea să primească Alex Bodi, în cazul în care se va decide că este vinovat pentru faptele pentru care este acuzat. Dacă se va dovedi că este vinovat, Alex Bodi riscă 20 de ani de închisoare.

'Codul Penal este destul de aspru. În ceea ce privește constituirea unui grup infracțional organizat legea este foarte aspră. În funcție de cum au fost desăvârșite faptele avem 10 ani, cât despre proxenetism tot 10 ani', a spus avocatul.

FOTO: Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton