Alex Bodi și Oana Marica s-au despărțit? De ce nu a fost Iulia Sălăgean de acord să-i cunoască fetița

 Cica Cristina
.

Alex Bodi, din nou în centrul atenției! Omul de afaceri și noua lui iubită ar fi pus deja punct relației, cu toate că erau de puțin timp împreună. Nu doar apropiații, ci și anumite gesturi i-au dat de gol pe cei doi, cu toate că totul indica că se îndreaptă spre direcția bună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Oana Marica s-ar fi despărțit, apropiați ai celor doi fiind cei care i-au dat de gol. Nici bine nu au început relația, că ar fi decis deja să-i pună punct. Cel puțin asta susțin surse din anturajul celor doi, potrivit cancan.ro.

Alex-Bodi-Oana-Marica-s-au-despărțit-1Alex-Bodi-Oana-Marica-s-au-despărțit-1

Alex Bodi și Oana Marica s-au despărțit?

După despărțirea de Justyna, Alex Bodi și-a găsit alinare în brațele Oanei Marica. Cei doi au fost văzuți împreună în club și chiar ar fi fost și în vacanță împreună. Se pare, însă, că relația nu ar fi funcționat, iar cei doi ar fi decis să-și spună „adio'.

Mai mult, potrivit apropiaților relația lor nu ar fi fost, de fapt, o relație în adevăratul sens al cuvântului. Cea despre care se spunea că îi este parteneră fostului soț al Biancăi Drăgușanu s-a destăinuit apropiaților și le-ar fi spus că se consideră implicată într-o relație serioasă abia după mai multe luni petrecute în compania unui bărbat. Și se pare că nu a fost cazul!

Despărțirea nu ar fi fost una cu scandal, cum ne-am obișnuit, ci una cât se poate de amiabilă. Rămâne de văzut dacă va fi și definitivă!

Citește și: Cine este Oana Marica, zisă Bunesa.Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex Bodi

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini:”Duminică am luat elicopterul…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:„Reacția lui…'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Iulia Sălăgean nu era de acord să-i cunoască fetița

Iulia Sălăgean a precizat că nu ar fi de acord ca Alex Bodi să-i prezinte altă femeie la început de relație. Cel puțin, nu până când lucrurile vor deveni serioase!

'N-am văzut asta, dar dacă această relație sau în ghilimele relație este la început și el din nou îi arată fetei că este în compania unei alte femei din punctul meu de vedere nu este ceva ok, dar dacă el simte că este ok e partea lui și responsabilitatea lui de educația pe care i-o dă fetei.

Este tatăl copilului meu, îi doresc să-și găsească liniștea, fericirea, să se simtă complet măcar 10 % cât s-a simțit cu mine', a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Alex Bodi și Oana Marica au plecat împreună în vacanță

Cei doi au publicat fotografii de la Cannes, locul în care își fac prima vacanță împreună. Deși nu apar în niciuna unul alături de celălalt, Oana Marica a confirmat că sunt împreună într-o scurtă vacanță.

Cei doi au plecat împreună în prima loc vacanță, în calitate de cuplu. Deși inițial nu era nimic sigur, Bunesa a confirmat că se află împreună la Cannes.

Oana Marica a publicat un videoclip pe Instagram ce a confirmat faptul că se află la Cannes alături de Alex Bodi. Vocea afaceristului s-a auzit pe fundalul filmulețului postat de Bunesa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton