Alex Velea și Mario Fresh, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: "Pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine"

 Cica Cristina
.

Alex Velea și Mario Fresh s-au clasat pe utimul loc în cursa pentru ultima șansă, iar ancora a fost roșie de data aceasta. Cei doi concurenți au fost eliminați de la Asia Express. Iată primele declarații ale artiștilor!

Alex-Velea-si-Mario-Fresh-1-1Alex-Velea-si-Mario-Fresh-1-1

La finalul unei curse pentru ultima șansă cu multe peripeții, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au ajuns primii, frații Ristei s-au clasat pe locul doi, iar pe ultimul loc Alex Velea și Mario Fresh.

Nu este prima dată când Alex Velea și Mario Fresh de la Asia Express ajung la un pas de eliminare. Cei doi au mai ajuns ultimii la cursa pentru ultima șansă, însă data trecută au avut norocul ca ancora să fie de culoare verde. De data aceasta șansa nu a mai fost de partea lor și au fost eliminați din cadrul reality-showului extrem de dur.

Citește și: Alex Velea și Mario Fresh, noi probleme la Asia Express.Mario se vaită de picior, Velea este nemulțumit de condițiile de cazare

Alex Velea și Mario Fresh nu s-au arătat chiar atât de dezamăgiți de eliminare. Velea își dorea mult să se întoarcă la familie, iar Mario Fresh deja avea probleme de sănătate și nu știa cât de mult ar mai fi rezistat în competiție.

Alex Velea de la Asia Express: „Ne-am dorit să fim cei mai buni”

„Nu au fost cele mai bune zile pentru noi. Nu vrem să ne victimizăm, dar sănătatea este primordială. Asta este, nu are nimic. Câștigăm data viitoare. Vom rămâne cu amintiri drăguțe, altele mai puțin drăguțe. Noi ne-am gândit și înainte, pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine. Dorul față de familie, de iubite, de copii, reprezintă bucuria. Faptul că nu mai suntem alături de colegii noștri, o parte din ei, ne crează o ușoară tristețe. Indiferent dacă era verde, indiferent dacă e roșie (n.r. ancora) e la fel, aceeași situație. Nu știu cât de mult mai puteam să concurăm, mai ales că, repet, s-a schimbat puțin situația. Ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi , să distrăm lumea, să facem un show, sperăm că nu ne-am dezamăgit fanii. A fost o experiență mișto. Ne-am dat silința să fim cei ma buni, însă multe misiuni ne-au depășit, mai ales aceasta cu autostopul. Am avut ghinion, nu am excelat la treaba asta, dar la asta nu ai cum să excelezi.

Citește și: Radu Vlăduț: „Alex Velea și Mario Fresh sunt Jojo și Paul ai acestui sezon Asia Express”

Mi-a fost dor de casă încă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, te iubesc. Abia aștept să ajung acasă la băiețeii nosștri, trebuie să mergem și la Maya. M-a chinuit rău dorul de nevastă și de copii”, a spus Alex Velea.

„A fost o experiență care de multe ori ne-a depășit. Dar am fost amândoi aici, ne-am ridicat unul pe celălalt”, a menționat la rândul lui și Mario Fresh la testimoniale.

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, la Xtra Night Show, Alex Velea și Mario Fresh au declarat că au ajuns inclusiv la spital cu problemele de sănătate ale lui Mario. După un RMN s-a constatat că are discopatie lombară, astfel că nu se știa dacă ar mai fi putut continua în competiție, pentru că ar fi fost nevoiți să se deplaseze mai încet în curse.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express.Toată lumea paria că ei sunt câștigători

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton