Alexandra Ciomag, eliminată de la Survivor All Stars, după un duel cu Ana Porgras: "Sunt convinsă că merită să fie în competiția asta și în echipă"

 Cica Cristina
.

Alexandra Ciomag, eliminată de la Survivor All Stars. Războinica, ce a intrat ulterior în echipa Faimoșilor, a fost eliminată din concurs în urma unui duel cu Ana Porgras. Cum cea din urmă a ieșit învingătoare, Alexandra Ciomag a fost eliminată, ținând să menționeze că se bucură de faptul că a pierdut în fața unei campioane de talia Anei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jocul pentru recompensă a fost miza serii, iar triburile au dat totul pe traseu. Scorul a fost extrem de strâns, de 6 la 6, diferența fiind făcută la ștafetă de Robert și Ștefania care au adus victoria pentru tribul albastru, care a avut parte de un super festin.

alexandra-ciomag-9alexandra-ciomag-9

Citește și: Cine este Ana Pal de la Survivor All Stars. Este luptătoare MMA și are un trecut tumultuos: „A avut o copilărie foarte grea. A devenit mamă la 19 ani din întâmplare și…”

Citește și: Zanni și Ana Porgras, scenă de gelozie la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Faimos: „A fost umilitor. Și pentru mine ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana'

Citește și: Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns cu Raluca Pastramă în privința fiicelor: „Maria și Rosa locuiesc cu mine. Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a spus Mirel, ucigașul din Timișoara, tatălui său care l-a vizitat în arest: „Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Ce a fost în mintea lui, spune…”

Alexandra Ciomag, eliminată de la Survivor All Stars

Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor All Stars. Cum Faimoșii au pierdut imunitatea, au fost nevoiți să facă nominalizări, iar doi oameni din echipa roșie să fie trimiși la duel. Imunitatea personală a fost câștigată de Ștefania Stănilă, astfel că voturile nu au putut fi îndreptate către ea.

Cu gândul la ceea ce au pățit săptămâna trecută, Războinicii și-au luat revanșa. După ce tribul roșu a votat, Iancu a anunțat că vrea să-și folosească simbolul imunității ascunse. Fără să stea pe gânduri, acesta a salvat-o pe Ana Pal, luptătoarea care simțea că se află în pericol să meargă la Duel.

„Sau… Atât îți spun. Tu îl lași echipei dacă ții cu echipa Faimoșilor. S-ar putea să treci de duel și să îl folosim săptămâna viitoare, să dăm un glonț și mai puternic. Ori riști și îi împușcăm săptămâna viitoare, ori de salvezi acum și soarta Faimoșilor este în mâinile tale', i-a spus Zanni Anei.  

Având în vedere că voturile pentru Ana Pal au fost anulate, celelalte nume de pe hârtii au devenit cu atât mai importante. Astfel, cu doar două propuneri, Ana Porgras a fost decizia colectivă, în timp ce Ștefania a fost nevoită să îi aleagă o adversară.

'Sunt trei băieți, deci nu o să nominalizez un băiat. O să o nominalizez pe Alexandra, care sincer îmi este foarte dragă și îmi pare rău că sezonul trecut nu am putut să creez o legătură cum am creat sezonul ăsta', a ținut să precizeze Faimoasa.

Alexandra Ciomag, primele declarații după eliminare

Cea care a făcut inițial parte din tribul albastru, iar apoi a devenit Faimoasă, Alexandra Ciomag, a fost nevoită să-și ia la revedere de la colegi, părăsind competiția în urma duelului pierdut. Ana Porgras, învingătoarea, s-a întors în echipa Faimoșilor de la Survivor.

'Sunt fericită că am pierdut alături de o campioană, Ana. Și sunt convinsă că merită să fie în competiția asta și în echipă, să aducă toteme și puncte. Vreau să câștigați toate Imunitățile și să rămâneți cea mai tare echipă. Drumul meu în viață abia acum a început', a spus Alexandra înainte ca flacăra să-i fie stinsă la Survivor All Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton