Alexandra Stan s-a căsătorit în secret! Primele imagini în rochie de mireasă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret! Și ne-a dezvăluit totul despre nuntă și soț în revista VIVA! de iulie, care urmează să apară mâine pe piață. Am folosit de multe ori sintagma poveste de dragoste ca-n filme, dar aceasta nu doar că este ca-n filme, ba chiar se și desfășoară cu repeziciunea unui film. Da, Alexandra Stan s-a căsătorit! În secret, când nici măcar nu știam că are un iubit, iar VIVA! vă prezintă totul despre cel mai frumos și important eveniment din viața artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra, te-a căsătorit în mare secret, astfel încep prin a-ți spune felicitări! Apoi, adaug că ne-ai șocat pe toți… Știi vorba aia, nu aduce anul ce aduce ceasul?

Mulțumesc mult! Să fie într-un ceas bun! Ha, ha! N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut. (zâmbește)

Alexandra-Stan-s-a-căsătorit-1Alexandra-Stan-s-a-căsătorit-1

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret

Mi-ai spus cu o nonșalanță și cu o hotărâre care m-au uimit că te-ai căsătorit… pentru toată viața. Știu că așa este normal, dar recunosc faptul că nu mă așteptam să te văd atât de hotărâtă…

Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut: „A fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Citește și: Relația dintre Alexandra Stan și Zanni la Survivor.„Este o conexiune mare între mine și el'

Citește și: Daiana Anghel s-a căsătorit în secret!Cristina Ich a prins buchetul

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Onilă, totul despre iubita care l-a făcut să-și revină după drama pierderii fetiței:„Lucrăm și la un copil'

Alexandra Stan: „Ne-am dorit tare mult un eveniment intim'

Să trecem la subiectul mult așteptat: nunta! Cum de ați reușit să organizați totul în secret maxim?

Păi, cu mare grijă. Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.

Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!

Cine a fost alături de voi la aceste evenimente atât de importante?

Am fost doar noi, familia, nașii și atât. 

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DE MÂINE LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton