Actorul Alexandru Ion s-a căsătorit cu Evelyne Vilcu: „Ne-am luat!”. Primele imagini de la cununia civilă

 Matei Bianca
.

A fost o zi extrem de importantă pentru Alexandru Ion și partenera lui de viață! Actorul din serialul „Lia' și Evelyne Vilcu s-au căsătorit. Cei doi îndrăgostiți au spus marele „DA' în fața prietenilor apropiați și familiei. Primele imagini de la cununia civilă au fost publicate chiar de el pe rețelele de socializare. Iată cum au ales mirii să se îmbrace în această zi specială!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Actorul Alexandru Ion, cunoscut pentru rolul său din serialul „Lia', și partenera sa de viață, Evelyne Vilcu, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse. Cei doi îndrăgostiți au spus marele „DA' în fața ofițerului de Stare Civilă, iar primele imagini de la eveniment surprind momente pline de emoție și bucurie.

lia4lia4

Citește și: Alexandru Ion a trecut printr-o operație la genunchi, după un control de rutină la medic: „Mă dureau genunchii și…'

Citește și: Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia: „Sunt mai înspre papagal. Cu mici puseuri de șmecherie'

Citește și: Laura Cosoi, apariție îndrăzneață la VIVA! Influencers Party 2024! A ales o rochie transparentă, la două luni de la naștere

Citește și: Cum a intrat Natalia Guberna în lumea artistică, de fapt. Își dorea să devină educatoare și se pregătise pentru Liceul Pedagogic, dar a făcut liceu de construcții: „Chiuleam de la ore pentru că aveam repetiții cu brigada artistică…” / EXCLUSIV

Alexandru Ion, actorul din serialul „Lia' și Evelyne Vilcu s-au căsătorit

Alexandru Ion, cunoscut pentru rolul său din serialul „Lia', și iubita sa, Evelyne Vilcu, au spus marele „DA' în fața ofițerului Stării Civile. Cei doi au oficializat relația într-o ceremonie intimă, fiind înconjurați de familie și prieteni apropiați.

Primele imagini de la cununia civilă au fost publicate pe rețelele de socializare. Aceste fotografii i-au surprins pe cei doi miri emoționați și zâmbitori. Alături de poze, actorul a scris un mesaj simplu.

„Ne-am luat!', a scris actorul în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe pagina lui personală de Instagram.

Pentru cununia civilă, Evelyne Vilcu a ales o rochie de mireasă simplă, cu umerii goi, lungă în pământ, care a reușit să-i scoată în evidență silueta de invidiat pe care aceasta o are. Pe de altă parte, Alexandru Ion a optat pentru un trico alb, o pereche de pantaloni eleganți albi și un sacou maro.

Cum își doresc Alexandru Ion și Evelyne Vilcu să fie nunta lor

La începutul acestui an, Alexandru Ion a vorbit despre nunta pe care o va avea cu Evelyne Vilcu. Cei doi au făcut acum cununia civilă, devenind oficial soț și soție, dar urmează să facă cununia religioasă și petrecerea cea mare.

Pe atunci, actorul mărturisea că nu-și dorește o nuntă tradițională, de seară, care să aibă pe masă sărmăluțe cu mămăligă, ci vrea o nuntă unde oamenii să se simtă bine în rimp ce fac unele activități, cum ar fi să joace tenis sau să mănânce de la food vans, adică o rulotă cu diverse feluri de mâncare.

„Avem niște planuri, dar le-am tot schimbat, așa că nu o să le spun exact cum le avem în minte în momentul acesta, cert e că ne dorim ceva mai non tradițional, mai degrabă o nuntă de zi cu oameni care joacă tenis și își iau mâncare de la food vans. Va fi ceva mai relaxant', a spus actorul, în urmă cu câteva luni, pentru spynews.ro.

Cei doi sunt logodiți de la începutul anului 2023

Alexandru Ion și Evelyne Vilcu sunt logodiți de la începutul anului 2023. Pe atunci, actorul din serialul „Lia' s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață, după o relație frumoasă de un an și patru luni.

Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de tot ceea ce au unul în compania celuilalt. Rămâne de văzut când urmează să facă nunta propriu-zisă, dar și cum va arăta marele moment din viața lor.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton