Alina Binder a născut o fetiță. Fostul principe Nicolae a devenit tată: ”Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește”

 Stamen Diana
.

Alina Binder a născut o fetiță. Fostul principe Nicolae a anunțat venirea pe lume a fiicei sale printr-un mesaj oficial postat pe rețelele de socializare. Au ținut secret până acum sexul și numele bebelușului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă seara, Alina Binder a născut o fetiță perfect sănătoasă. Nepotul Regelui Mihai a devenit tată și a făcut marele anunț. Până acum, cei doi proaspeți părinți au ținut secret sexul și numele bebelușului. Fostul principe Nicolae a anuțat că soția lui a născut o fetiță, iar aceasta se va numi Maria-Alexandra.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile', se arată într-un document oficial, postat de fostul pricipe Nicolae.

Pentru că micuța a venit pe lume cu doar o zi înainte de sărbătoarea Sfinților Mihail și Graviil, fostul principe a considerat că bunicul său îl ocrotește din Cer.

„Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil', a spus fostul principe Nicolae.

Alina-Binder-a-născut-fostul-principe-Nicolae-a-devenit-tată-2Alina-Binder-a-născut-fostul-principe-Nicolae-a-devenit-tată-2

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță

Fostul principe Nicolae mai are o fețită, Iris – 5 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan. Acesta nu a vrut să recunoască copilul și a cerut test ADN. În anul 2019, el a recunoscut public că este tatăl fetiței și a scris un mesaj amplu în care a subliniat că refuză să mai comenteze pe marginea acestui subiect în viitor.

Citește și: Cum arată fiica în vârstă de 4 ani a fostului Principe Nicolae al României. „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge'

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere. Fostul principe Nicolae va deveni tată în mai puțin de o lună

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton