Alina Ceușan i-a cerut scuze public Oanei Pellea, după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Vă respect și vă admir. Aveți dreptate! Am greșit!”/ Cum i-a răspuns actrița

.

Alina Ceușan a simțit nevoia să își ceară scuze public Oanei Pellea, după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeoncare, iar actrița a criticat comportamentul său. Influencerița a recunoscut că gestul său a fost inadecvat și a explicat că nu a avut intenția de a supăra pe nimeni. Iată cum i-a răspuns actrița influenceriței, după mesajul acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Oana Pellea a fost revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon din București și a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare. După mesajul ei, influencerița și-a cerut scuze public de la celebra actriță.

alina-ceusan7alina-ceusan7

Citește și: Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia cu picioarele pe lojă: 'Era o petrecere boss! A fost într-un alt context…' / Ulterior, a șters imaginea

Citește și: Oana Pellea, revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!'. Mesajul influenceriței după valul de critici

Citește și: Reacția Anamariei Prodan după ce Luca Reghecampf a rugat-o „să înceteze cu intrigile': „Datorită lui respirăm ușurați si suntem fericiți. Știm cine îl pune să dea declarația și de ce'

Citește și: Când este finala Asia Express 2024. Câștigătorii pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro

Alina Ceușan i-a cerut scuze public Oanei Pellea, după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon

Alina Ceușan i-a cerut scuze public Oanei Pellea, după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon și a fost criticată de actriță. Influencerița a explicat că gestul ei nu a fost intenționat și nu și-a dorit să supere pe cineva.

Vedeta a transmis că o apreciază și o respectă foarte mult pe celebra actriță și își dorește ca aceasta să o ierte pentru gestul său neadecvat.

„Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit punând picioarele pe acea balustradă. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu… nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău. (…) Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă… pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac. Îmi pare foarte rău!

În realitate, nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer care trebuie să își ceară scuze. Pentru că e foarte greu să îți ceri scuze. Iar când o faci, ceva nu e bine. Nici dacă nu îți ceri scuze nu e bine. Nici dacă scuzele vin prea târziu nu e bine. Mulțumesc doamnei Oana Pellea. Vă mulțumesc pentru că deși la început m-ați arătat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la persoană, care au apărut. Îmi pare rău că nu am gândit limpede. Respect și teatrul și sala și actul artistic', a scris influencerița la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cum i-a răspuns actrița influenceriței

După ce Alina Ceușan și-a cerut scuze public de la Oana Pellea și i-a transmis un mesaj frumos acesteia, actrița i-a mulțumit că a înțeles motivul pentru care a fost deranjată de atitudinea ei și pentru faptul că nu va mai repeta niciodată acest comportament.

„Mulțumesc doamnei Alina Ceușan pentru răspuns și pentru că a înțeles mesajul meu. Vă mulțumesc și pentru faptul că nu veți mai repeta gesturi de asemenea fel când vă aflați într-un teatru. Vă doresc toate cele bune', a reacționat vedeta la mesajul influenceriței.

Ce a transmis Oana Pellea după ce Alina Ceușan a publicat fotografia respectivă

Oana Pellea a fost extrem de revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon din București și a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare. Actrița nu a putut înțelege cum a făcut un asemenea gest într-un loc vizitat de mari personalități din cultura română, printre care se numără și următorii: Octavian Paler, Alexandru Paleologu și Lucian Pintilie.

„O persoană de sex feminin, „influencer' de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrata unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion’. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.

Știu, pentru că eu i-am invitat la premiera cu Noaptea furtunoasă’ în regia lui Mihai Manutiu… Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc… Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși…câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE', a transmis ea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton