Alina Pușcaș, mărturisiri dureroase despre ruptura de tatăl ei, de la înmorâmntarea căruia a lipsit: "Când și-a făcut o altă familie, relația mea cu el s-a răcit, am devenit străini. A fost alegerea lui, nu a venit niciodată să...". Cât de tare a afectat-o divorțul părinților / EXCLUSIV

.

Alina Pușcaș, mărturisiri dureroase despre ruptura de tatăl ei. În urmă cu ceva vreme, îndrăgita prezentatoare ne povestea în paginile revistei VIVA! despre relația care s-a destrămat de îndată ce tatăl ei și-a întemeiat o altă familie, precum și modul în care a resimțit divorțul părinților și cum a afectat-o lipsa figurii paterne în copilărie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Tu ai avut o copilărie destul de strictă, mama ta fiind „militarul familiei. Se întâmplă să mai ai discuții în contradictoriu cu soțul tău, când este poate prea permisiv cu cei mici?

Ei bine, și pe culoarul ăsta se pare că suntem pe aceeași lungime de undă. Și deși s-a întâmplat să îi prindem pe cei mici că vânau răspunsuri contradictorii în ceea ce îi privește… nu le-au obținut. Am hotărât, încă de când erau bebeluși, că nu se va întâmpla niciodată ca unul să certe copiii cine știe din ce motiv, iar partenerul să îi submineze total autoritatea de părinte în fața lor. Dacă s-a întâmplat să nu fie de acord Mihai cu ceea ce le-am spus, discutam despre subiect numai după ce se puneau la somn toți, iar dacă decideam împreună că modificăm abordarea, asta venea tot de la părintele care avusese primul discuția cu copiii.

alina-puscas-9alina-puscas-9

Alina Pușcaș, mărturisiri dureroase despre ruptura de tatăl ei

Tatăl tău te-a lăsat în grija mamei la doar 3 ani. Știm că este un subiect sensibil, mai ales că l-ai și pierdut în urmă cu cinci ani, dar aș vrea să ne vorbești despre relația ta cu el…

Practic, nu m-a lăsat el, așa a decis legea la acel moment. Din ce știu de la bunici și mătuși, el și-ar fi dorit să rămân la el, dar legea nu i-a dat câștig de cauză. Din momentul în care și-a făcut o altă familie, relația mea cu el s-a răcit foarte mult… Am devenit străini destul de repede. Străini, formali… cum vrei să-i spui. Nu a depins deloc de mine, eu eram acolo între doi adulți care nu s-au mai suportat și am avut numai de suferit pe tema asta. Mă bucur că totuși asta a funcționat pentru perioada maturității mele ca un anti-exemplu.

Citește și: Alina Pușcaș, surprinsă într-o ipostază romantică alături de soț. Cei doi s-au mutat într-o casă nouă: „Tot mai rar îl prind în poze de cuplu. Să rămână posterității”

Citește și: De ce Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, s-au căsătorit după venirea pe lume a celor trei copii: „Sunt atâtea relații care au durat sub un an din cauza unui document. E mult mai important…” / EXCLUSIV

Citește și: Prințul George a împlinit 11 ani. Cadoul neașteptat pe care i l-a făcut Kate Middleton / Imaginile au devenit virale

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…'

Cât de tare a afectat-o, în copilărie, divorțul părinților

Cât de tare te-a afectat divorțul părinților?

Divorțul în sine nu cred că m-a afectat, pentru că la 3 ani nu înțelegeam nimic. Dar puțin mai târziu, când vedeam că majoritatea colegilor mei aveau mama și tatăl în aceeași casă, îmi doream și eu să știu cum e să fie așa… De la dorința asta au și pornit vizitele la familia tatălui meu când am mai crescut, dar acele vizite îmi aduceau mai mult frustrări.

Alina Pușcaș: „Nu a venit niciodată să mă vadă, nici măcar la festivitatea de terminare a liceului”

Povesteai că nu ai fost la înmormântarea tatălui tău, ci doar la priveghi. Ai aflat atunci că el era profesor de schi, dar nu te-a învățat niciodată să schiezi. Ți-ai fi dorit să fi fost mai prezent în viața ta?

Da, spre surprinderea mea, atunci am aflat că era profesor de schi alpin la Clubul Steaua. Am fost șocată, pentru că mereu le spuneam bunicilor că îmi doresc să învăț să schiez… și totuși nu a venit niciodată din partea lui propunerea de a mă învăța asta. Da, normal că mi-aș fi dorit să fi fost mai implicat în viața mea, mi-ar fi plăcut să îl fi văzut luptându-se să mă vadă, să ieșim la înghețată… dar ce luptă să ducă? Zi de zi, eram la liceu, la 50 de metri distanță de unitatea militară în care lucra. Nu a venit niciodată să mă vadă, nici măcar la festivitatea de terminare a liceului… Aș zice că a fost doar alegerea lui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton