Alina Sorescu l-a atacat pe Alexandru Ciucu, după ce el a negat că le-a interzis fetelor să meargă la concertele ei: „De multe ori plâng și îl roagă pe tatăl lor să le aducă la cursuri, spectacole...”

 Matei Bianca
.

Alina Sorescu a lansat un atac dur la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce el a declarat că nu le interzice fetelor să meargă la concertele ei. Artista este revoltată pe declarațiile făcute de fostul ei partener de viață, astfel că a ieșit în față și a spus lururilor pe nume. Cântăreața își dorește liniște și nimic mai mult. Scandalul dintre cei doi foști soți continuă și în prezent, la trei ani de când au anunțat că au decis să se separe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alina Sorescu a răspuns declarațiilor fostului său partener de viață, Alexandru Ciucu, care a susținut că nu le-ar interzice fetelor să participe la concertele ei. Artista acuză că adevărul este distorsionat de acesta și că fetele, deși își doresc să cânte alături de ea, sunt adesea împiedicate de tatăl lor.

alina3alina3

Citește și: Alexandru Ciucu o contrazice pe Alina Sorescu, după ce l-a acuzat că nu le lasă pe fete să vină la concertele ei: „Nu mai pot accepta minciunile, doar de dragul falsei victimizări…”

Citește și: Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fiicelor să participe la concertele ei: „S-a întâmplat de multe ori, deși ele își doreau. Eu am intentat procesul, din păcate…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mircea și Mihaela Geoană: „În 20 de minute, m-a cucerit”. Erau studenți când s-au cunoscut

Citește și: Mihaela Tatu, vacanță la Berlin alături de fiica ei, Ioana. Ce relație există între ele: „Eu am fost cea care a lăsat din dorința de a controla, de a fi ironică…”

Alina Sorescu l-a atacat pe Alexandru Ciucu, după ce el a negat că le-a interzis fetelor să meargă la concertele ei

Tensiunile dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă să escaladeze! Artista a reacționat dur la declarațiile fostului său partener de viață, care susținea că nu le-ar interzice fetelor să participe la concertele și activitățile mamei lor.

Cântăreața a subliniat faptul că, în ciuda dorințelor fetelor de a cânta alături de ea și a fi prezente la evenimente, creatorul de modă le împiedică pe Carolina și Raisa să facă aceste lucruri.

Avem termen în instanță peste foarte puțin timp și de aceea tatăl fetelor distorsionează acum adevărul. Nu vreau să cad în plasa strategiilor lui și nu mi-am dorit să ajung aici. Ocupându-mă de copii de vârsta fetelor mele, era normal să fiu întrebată de presă anumite lucruri. Dacă și lor le place să cânte alături de mine și de ce de multe ori lipsesc din trupă. Nu mă victimizez, sunt foarte multe lucruri de spus și voi spune public atunci când voi considera eu.

Dar fac anumite precizări, pentru a nu permite să se propage un neadevăr. Fetele fac parte din trupa mea de copii pentru că sunt talentate, au calități vocale, pentru că le place și își doresc. De multe ori plâng și îl roagă pe tatăl lor să le aducă la cursuri, spectacole. Chiar și emisiuni atunci când sunt în programul lui. Însă el le spune că el decide ce este bine pentru ele. Eu am multe activități cu copiii, iar tatăl le-a adus doar de două ori de când a început acest proces', a precizat vedeta pentru cancan.ro.

Artista susține că fostul partener le interzice fetelor să participe la concertele ei

Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fetelor ei, Carolina și Raisa, să participe la concertele ei. Artista a oferit câteva exemple în acest sens și a explicat că fetele ei au plâns ca să le lase la concertul de la Sala Palatului.

Cântăreața este revoltată pe această situație și a mărturisit că fostul ei soț face mereu împotriva ei și le împiedică pe fete să participe la evenimentele sale, cu toate că acestea își doresc foarte mult acest lucru.

„La concertul unde am cântat în duet cu Albano, la Sala Palatului, le-a adus în ultima clipă, pentru că fetele au plâns că vor să fie alături de mine și de colegii lor de trupă. Iar prezența la concertul special pentru copii de Ziua Copilului de la Timișoara a fost un scenariu meschin al tatălui. Eu aveam bilete de avion să merg cu fetele pe 2 iunie la Timișoara. Tatăl lor, cu o strategie mizeră și sub pretextul că le face o surpriză, s-a dus și le-a luat mai repede de la școală, înaintea mea. A plecat cu ele la Timișoara și m-a anunțat printr-un mesaj că e în drum spre aeroport.

Sunt persoană publică, am răspuns punctual și cât am putut de discret acestor acuzații referitoare la viața mea privată, așa cum am făcut mereu de-a lungul timpului. Viața noastră de familie a fost comentată cu mulți ani înainte de separare. Ca urmare a modului lui de comportament nepotrivit într-o căsnicie, deși eu am evitat scandalurile publice. Deloc întâmplător, el vine acum și spune în presă că lucrurile ar fi trebuit să rămână în familie'. Îmi vin în minte proverbele ‘Cine se scuză, se acuză și ‘Hoțul strigă: Hoții!', a completat ea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, dispute privind programul fetelor

După trei ani de conflicte cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu afirmă că își dorește pace și un program de vizită a copiilor care să fie convenit de ambele părți. Cu toate acestea, ei nu au ajuns încă la un consens, deoarece designerul insistă ca fetele să alterneze între o săptămână petrecută cu el și una cu mama lor.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa. Discuțiile s-au prelungit din cauza faptului că nu ne înțelegem pe tema programului copiilor. Eu vreau un program normal, iar el vrea o săptămână la mine și una la el. Sunt doi ani și opt luni de când suntem în această situație. Sper să se termine cât mai repede pentru că nu duce la nimic.

Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai demult, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poate lupta doar unul singur. Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan', a declarat artista, în urmă cu doar câteva zile, în emisiunea „Un Show Păcătos'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton