"Încerc să fiu bine datorită fetițelor mele, dar nu sunt bine! În urma poveștii noastre...” Alina Sorescu nu și-a revenit după despărțirea de Alexandru Ciucu, la trei ani de când au intentat divorț

 Matei Bianca
.

Alina Sorescu mărturisește că suferă, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu. Cei doi merg prin Tribunale de trei ani, deoarece încă nu s-a finalizat procesul de divorț. Acest drum este unul foarte lung și greu pentru ei. Artista a vorbit deschis despre cât de greu îi este să-și ascundă sentimentele. Cântăreața este puternică datorită fetițelor ei, Raisa și Carolina, dar are multe momente în care nu știe cum să-și gestioneze emoțiile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Alina Sorescu trece printr-un moment delicat al vieții sale, fiind implicată într-un proces de divorț de Alexandru Ciucu, care durează de aproape trei ani. Artista a mărturisit că, deși încearcă să-și găsească puterea în carieră și în fetițele sale minunate, Raisa și Carolina, nu a reușit încă să depășească complet situația dificilă.

alina3alina3

Citește și: Alina Sorescu l-a atacat pe Alexandru Ciucu, după ce el a negat că le-a interzis fetelor să meargă la concertele ei: „De multe ori plâng și îl roagă pe tatăl lor să le aducă la cursuri, spectacole…'

Citește și: Alexandru Ciucu o contrazice pe Alina Sorescu, după ce l-a acuzat că nu le lasă pe fete să vină la concertele ei: „Nu mai pot accepta minciunile, doar de dragul falsei victimizări…”

Citește și: Ce job-uri a avut Anamaria Ferentz când s-a mutat în America: „Nu mi-a fost rușine să lucrez. Am fost și baby-sitter, am fost și vânzătoare de mașini, agent imobiliar, dar și profesoară de muzică” / EXCLUSIV

Citește și: A murit balerina Michaela DePrince la doar 29 de ani! Mama dansatoarei, Elaine, s-a stins din viață la 24 de ore distanță

Alina Sorescu mărturisește că suferă, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă, aflându-se în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, care durează de aproape trei ani. Artista a vorbit deschis despre sentimentele sale și încercările prin care trece în aceste momente. Ea a mărturisit că nu este complet vindecată, mai ales având în vedere faptul că situația încă nu s-a finalizat.

Deși se străduiește să-și găsească forța în muzică și activitatea profesională, cântăreața recunoaște că procesul este unul complicat, iar suferința nu a dispărut complet.

„Și, într-adevăr, în viața oricărui om apar și momente de cumpănă, lecții prin care trebuie să treci ca să devii mai înțelept, mai puternic. Etapa prin care trec eu acum încă nu s-a încheiat, pentru că sunt într-un proces care durează deja de aproape trei ani și care nu s-a încheiat, dar încerc să fiu bine datorită fetițelor mele, datorită publicului, datorită muzicii, activității mele.

Încerc să-mi iau puterea din ceea ce fac profesional, să merg mai departe în acest drum destul de anevoios. Încă nu sunt complet bine. Nu neapărat vindecată, nu sunt bine ca situație, în sensul că încă nu s-a încheiat. Vindecată în urma poveștii noastre sunt, din păcate', a spus cântăreața, potrivit romaniatv.net.

Fetițele artistei suferă mult: „Foarte greu pentru ele'

Alina Sorescu a mărturisit că fetițele ei suferă foarte mult din cauza faptului că ea divorțează de Alexandru Ciucu. Raisa și Carolina s-au obișnuit greu cu programul de o săptămână la tatăl lor și una la mama lor, deoarece sunt încă mici să înțeleagă tot ce se întâmplă între părinții lor.

„Îmi doresc o viață stabilă, o viață care să le asigure o dezvoltare armonioasă, un parcurs școlar normal, continuitatea activităților. Că noi ne înțelegem acum pe la avocați, prin intermediul situației în care ne aflăm, din păcate, pentru că el cere un altfel de program. Un program în care ele să stea o săptămână la mine, o săptămână la el. Un program bulversant pentru orice copil, mai ales două fetițe de 10 și de 8 ani. Dar când a început procesul aveau 5 și 7. Pentru fetițe, cel mai greu moment a fost acela când s-a dat decizia de o săptămână cu o săptămână, a fost foarte greu pentru ele', a mai adăugat ea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, dispute privind programul fetelor

După trei ani de tensiuni cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își exprimă dorința de a ajunge la o înțelegere și de a stabili un program de vizită pentru copii, care să fie acceptat de ambele părți.

Totuși, ei nu au reușit încă să ajungă la un acord, deoarece creatorul de modă insistă ca fetele să fie împărțite între părinți, petrecând câte o săptămână cu fiecare.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa. Discuțiile s-au prelungit din cauza faptului că nu ne înțelegem pe tema programului copiilor. Eu vreau un program normal, iar el vrea o săptămână la mine și una la el. Sunt doi ani și opt luni de când suntem în această situație. Sper să se termine cât mai repede pentru că nu duce la nimic.

Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai demult, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poate lupta doar unul singur. Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan', a declarat artista în emisiunea „Un Show Păcătos'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton