Alina Tănasă este însărcinată în 15 săptămâni: ”Nu am avut o sarcină dificilă până acum”

 Stamen Diana
.

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc. Fabuloasa Alina Tănasă este însărcinată în 15 săptămâni. Bucuria este imensă pentru ea și iubitul ei, iar fanii au primit vestea în cel mai frumos mod.

Alina Tănasă, împreună cu Diana Enciu, formează Fabulous Muses, unul dintre cele mai de succes bloguri de fashion din țară. Blondina a făcut marele anunț și a dat vestea că poartă în pântece primul ei copil. Emoțiile sunt foarte mari pentru Alina Tănasă.

'1+1= 3 ❤️❤️❤️❤️ Am amânat această postare, pentru că într-un fel am vrut să păstrez micul secret doar pentru noi. Suntem foarte fericiți și emoționați și trebuie să recunosc că am fost foarte stresată și puțin precaută. Dar… iată-ne aici! Noi suntem foarte fericiți să împărtășim cu voi fericirea noastră pură. Chiar vă iubesc pe toți și sper că sunteți la fel de fericiți la aflarea veștii așa cum suntem noi. Nu am avut o sarcină dificilă până acum, dar dacă aveți orice curiozitate sau întrebări sunt aici ca să vă răspund. Și acesta este motivul pentru care nu am postat atât de mult pe instastory. Nu am vorbit prea mult… știi la ce mă refer dacă mă urmărești. P.S.: și sunt puțin emoționată chiar și acum când vă spun asta', a scris Alina Tănasă pe una dintre rețelele de socializare.

Fabuloasa a mărturisit că nu a avut o sarcină cu probleme până acum, dar și că a fost foarte greu să păstreze secretul că este însărcinată. Cu siguranță, Alina Tănasă a așteptat să treacă cele trei luni de sarcină pentru a se asigura că bebelușul este în siguranță și să poată da vestea cea mare.

FOTO: Instagram

Alina TănasăAlina Tănasă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton