Amal și George Clooney vor deveni părinți a treia oară: „Sarcina a început să se vadă”

 Mirea Roxana
.

Amal și George Clooney trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi copii ai lor, gemenii Ella şi Alexander, le înseninează fiecare zi. Acum, se zvonește că Amal Clooney este din nou însărcinată, a treia oară, după cum au declarați apropiați ai cuplului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actorul George Clooney, în vârstă de 60 de ani și frumoasa lui soție, Amal, în vârstă de 43 de ani, au devenit părinți în urmă cu patru ani. Amal a dat naștere gemenilor Ella şi Alexander, iar celebrul actor a declarat că a fost nevoie ca cei doi copii să vină pe lume pentru a realiza cât de goală a fost viața lui înainte.

g1-6g1-6

Este cert faptul că gemenii le înseninează fiecare zi lui George Clooney și soției lui. Acum, circulă un zvon potrivit cărora celebrul cuplu urmează să devină din nou părinți. Informația nu a fost confirmată oficial de George Clooney sau de soția lui. Însă, apropiații cuplului au declarat pentru presa mondenă că Amal este însărcinată. Ba chiar, ar fi trecut de primul trimestru.

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl Cameliei Potec a murit, după ce a făcut infarct.Avea 67 de ani

Citește și: Monica Gabor, prima apariție după ce s-a aflat că s-a despărțit de Mr.Pink. Cum a petrecut

Citește și: Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august.De ce nu petrece niciodată de ziua ei de naștere / EXCLUSIV

Amal și George Clooney vor deveni părinți a treia oară

Amal și George Clooney urmează să devină din nou părinți, potrivit spuselor apropiaților lor. Mai exact, cei doi le-ar fi dat marea veste prietenilor pe data de 4 iulie, moment în care au dat și o mică petrecere la vila lor din Italia de pe lacul Como. Se pare că Amal Clooney a trecut de primul trimestru de sarcină, iar burtica de graviduță a început să se vadă.

Amal a spus că a trecut de primul trimestru. Sarcina a început, deja, să se vadă pe silueta ei, aşa că, în curând, toată lumea va şti', a declarat o sursă din apropierea cuplului pentru OK! US, potrivit okmagazine.ro.

Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, George Clooney s-a căsătorit cu Amal Alamuddin, o avocată specializată în drepturile omului în 2014, la Veneţia, evenimentul fiind considerat „nunta anului’ atunci.

Cum a cerut-o George Clooney în căsătorie pe Amal

Acum câțiva ani, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Amal și George au vorbit despre cum s-a schimbat totul în casa lor de când Alexander și Ella au apărut în viața lor.

Casa mea este plină de sunetele calde al plânsetelor copiilor. Trebuie să vezi când apar prietenii mei și mă văd schimbând scutece, hohotele de râs care vin de la ei. Eu plec „știu, știu’. Le-am dat atât de multe expletive atât de mulți ani încât merit totul’, a spus George Clooney. Și Amal a vorbit despre gemeni și l-a numit pe soțul ei „un tată minunat’.

Actorul a vorbit și despre momentul în care a cerut-o pe Amal de soție, în 2014, explicând: „Sunt bucătarul familiei. Credeți-mă, Amal face rezervări. Am făcut paste într-o anumită formă, dar nu atât de impresionant. Și după șampanie, după cină, i-am spus că este o brichetă în sertar pentru a aprinde lumănarea, iar ea s-a întins și a scos un inel. Și am făcut tot ce trebuia, m-am așezat în genunchi și am făcut toate lucrurile care trebuiau făcute…Ea continua să privească inelul spunând „o, Doamne!’. Au fost 20 de minute în care am stat în genunchi așteptând ca ea să spună da pentru că era foarte șocată.’

Sursa Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton