Ana Baniciu și Edy Kovacs au împlinit un an de la nuntă și 4 ani de relație: „Să ne fie cu iubire și înțelegere ca până acum”. Artista a postat un videoclip special din casa moștenită de la bunicii ei

 Matei Bianca
.

Zi de sărbătoare în familia Anei Baniciu! Cântăreața și Edy Kovacs au împlinit un an de la nuntă și 4 ani de relație. Cu această ocazie, artista a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de la marele eveniment din viața ei, dar și un mesaj cu adevărat emoționant pentru partenerul ei de viață. Și asta nu este tot! Vedeta, soțul ei și fiul lor, micuțul Aris, au făcut videoclip special din casa moștenită de la bunicii ei. Iată cum s-au filmat cei trei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au marcat un moment special în viața lor de cuplu. Cei doi parteneri de viață au sărbătorit 4 ani de relație și un an de la nunta lor. Cu această ocazie specială din viața ei, artista a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Iată ce mesaj i-a transmis cântăreața lui Edy Kovacs!

ana3ana3

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut. Fanii au rămas impresionați de aspectul ei fizic: „Ești superbă, mămico…'

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a pierdut două case şi trebuie să dea statului 260.000 de euro, bani obținuți din chirii. Decizie definitivă a ÎCCJ

Citește și: Soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, susține că fotbalistul „își otrăvește propriul cămin”: „Acţiunile tale provoacă durere. Chiar dacă încerci să te victimizezi…'

Ana Baniciu și Edy Kovacs au împlinit un an de la nuntă și 4 ani de relație

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au sărbătorit recent un dublu eveniment emoționant: 4 ani de relație și un an de la nunta lor. Artista a marcat momentul special printr-un mesaj special, care a fost publicat pe rețelele de socializare.

„Azi împlinim 4 ani de iubire frumoasă și 1 an de la cea mai frumoasă petrecere… nunta noastră. Ce an a trecut… și ce ani frumoși avem în față! Să ne fie cu iubire și înțelegere ca până acum, dragul meu! La mulți ani nouă! Te iu…', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Cei doi au avut parte de o nuntă de vis în urmă cu un an, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista și soțul ei sunt împliniți din toate punctele de vedere, deoarece au și un băiețel, pe micuțul Aris, care le umple inima de bucurie.

Artista, soțul ei și fiul lor, videoclip special din casa moștenită de la bunicii ei

Pe lângă postarea pe care a făcut-o cu aniversarea, Ana Baniciu a publicat pe Instagram și un videoclip special din casa moștenită de la bunicii ei. Artista s-a filmat împreună cu Edy Kovacs și fiul lor, micuțul Aris.

Dormitorul matrimonial, camera băiețelului și livingul au fost amenajate de cântăreață cu un rafinament deosebit, iar ea a fost atentă la toate detaliile. Elementele moderne din locuință se armonizează perfect cu arhitectura istorică.

Livingul este amenajat într-o paletă de culori neutre, oferind o atmosferă caldă și primitoare, cu un design modern și elegant. Mobilierul, atent ales, se îmbină perfect cu această estetică, iar canapeaua portocalie aduce un accent de culoare în spațiu. Masa din living, achiziționată de la un brand românesc, a costat peste 5000 de lei.

Dormitorul matrimonial, decorat în alb și gri deschis, creează o atmosferă luminoasă și relaxantă, cu pereți în tonuri neutre și mobilier minimalist, caracterizat prin linii simple și elegante.

Camera copilului celor doi parteneri de viață este decorată în culori deschise, cu accente de albastru. Este o cameră perfectă pentru un băiat.

Cum a arătat nunta Anei Baniciu cu Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au cununat civil, iar la două săptămâni au făcut cununia religioasă și nunta propriu-zisă. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu un an, mai exact pe data de 24 septembrie 2024.

Artista a fost însoțită la altar de tatăl ei, Mircea Baniciu. Pe tot parcursul ceremoniei religioase, ea și partenerul ei de viață au schimbat priviri și zâmbete. Cei doi nu au respectat tradițiile de la nuntă, astfe că și-au dorit încă de la bun început ceva mai modern.

Deși inițial cântăreața își dorea o nuntă intimă, lista de invitați a crescut la aproximativ 300 de persoane. Printre aceștia s-au numărat și prietenele ei apropiate, Raluka, Anca Dinicu și Monica Munteanu, care au publicat pe Facebook și Instagram imagini de la evenimentul mult așteptat.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton