Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: "Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit...". Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și ce fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

.

Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație. Îndrăgita actriță din „Lia – soția soțului meu” ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre momentul în care s-a reîntâlnit cu Valentin Butnaru și cum a început relația lor, de fapt. De asememea, ne-a spus deschis cum gestionează momentele tensionate în cuplu și ce parolă folosesc când se enervează, astfel încât conflictul să nu escaladeze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Odată ce ai devenit cunoscută, a crescut interesul și față de viața ta personală. Și cum ai fost destul de transparentă în privința asta, te rog să ne povestești cum v-ați cunoscut tu și iubitul tău, Valentin Butnaru!

Într-adevăr, multă lume a arătat un interes față de viața mea personală. Dacă tot am ocazia să fac asta, țin să spun că multe articole apărute despre mine sunt false, dar m-am obișnuit cu asta. (râde) Am remarcat cu părere de rău că oamenii nu sunt atât de atrași de lucrurile cu adevărat valoroase pe care le facem, ci mai degrabă de minciuni cu titluri pompoase. (zâmbește) Totuși, expunerea mea a venit și cu ceva bun. Cu ceva minunat, aș putea spune. L-am reîntâlnit pe Valentin după ce am început serialul (noi ne știam de câțiva ani). Am început să vorbim și lucrurile au decurs ca și cum ne-am fi știut de o viață întreagă. (zâmbește)

lia-sotia-sotului-meu_2lia-sotia-sotului-meu_2

Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație

A fost dragoste la prima vedere sau ai fost mai greu de cucerit? Cine a făcut primul pas?

Cum am spus și mai sus, ne-am cunoscut acum câțiva ani. Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. (zâmbește) Dar l-am iubit cu adevărat când ne-am reîntâlnit și l-am cunoscut pe el: așa cum este, cum se comportă, cum scoate la iveală cea mai bună parte a mea și cele mai frumoase sentimente din lume.

Care a fost primul lucru pe care l-ai remarcat la Valentin? Ce te-a atras mai întâi la el și care sunt calitățile care te-au cucerit ulterior?

Este greu să vorbesc despre asta. Este greu deoarece sunt conștientă că foarte puțini au norocul meu, acela de a avea o conexiune atât de specială cu partenerul său. Astfel, nu pot explica și nici descrie în cuvinte conexiunea noastră, pentru că nu „m-a cucerit cu niște calități, ci cu toată ființa lui.

Citește și: Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia – soția soțului meu”, a fost la un pas de moarte: „Ajunsesem la 29 de kg. Nu-mi dau seama cum am supraviețuit!”

Citește și: Ana Bodea vrea să își întemeieze o familie cu Valentin Butnaru și așteaptă cererea în căsătorie. Ce diferență de vârstă există între ei: „Cred că cel mai mult admir sufletul lui”

Citește și: Iulia Vântur, ravisantă în ținuta unui creator indian. Cine a îmbrăcat-o pe iubita lui Salman Khan la o petrecere grandioasă

Citește și: Babasha a gătit alături de sora lui la Chefi la Cuțite. Jurații au fost impresionați: „Vom vedea dacă preparatul intră în trending la fel ca piesele lui”

Cum gestionează momentele tensionate în cuplu

Între voi sunt 15 ani diferență. Te-ai gândit vreodată că s-ar putea să apară „scurtcircuite din cauză că faceți parte din generații diferite? Chiar sunt curioasă, dat fiind că sunteți atât de zen, când apar discuții în cuplu, de la ce pornesc? După cum vă văd din afară, nu păreți genul care să stea prea mult supărați. Cine e mai concesiv dintre voi doi?

Mici discuții apar în orice relație, chiar și în cele de prietenie sau rudenie (zâmbește), deci sunt normale. Încercăm să nu ne supărăm din prostioare. Adevărul este că muncim amândoi foarte mult și preferăm să ne petrecem timpul pe care îl avem împreună în armonie. Noi avem o parolă: „Hai să nu…, dar spus într-un mod amuzant, când unul dintre noi se enervează, celălalt folosește parola. (râde) E important să știi, într-o relație de orice fel, că relația respectivă este atât de puternică încât certurile și discuțiile nu o pot afecta pe termen lung.

Cum petrec Ana Bodea și Valentin Butnaru timpul liber

Timpul liber cum vi-l petreceți? Unde vă place cel mai mult să călătoriți? Ce pasiuni comune aveți? Sunt curioasă dacă l-ai învățat pe iubitul tău să danseze.

Weekendul trecut am fost, de exemplu, la piscină, ne place mult combinația între lenevit la soare și sport și un pahar de limonadă alături. De obicei, asta facem în timpul verii. Cred că plaja și piscina sunt singurele locuri în care amândoi putem suporta căldura. Serile ne plimbăm, mâncăm înghețată, apoi ne uităm la seriale sau jucăm Monoply, Activity, Jenga, la noi pe terasă. Avem multe pasiuni comune. Am petrecut seri întregi uitându-ne la balet, iar eu explicându-i mișcări, reguli și povești din istoria baletului. Suntem pasionați de artă, mai ales că am studiat amândoi Istoria artei. Îmi place și squash-ul, sportul pe care el îl practică și îl predă la un nivel foarte înalt. Ne dorim să călătorim mai mult și sper ca, de acum încolo, să ne permită și timpul. (zâmbește) Destinația noastră preferată este o insulă din Croația. Un loc retras, fără prea mulți turiști, un colț desprins din rai în care ne-am promis că vom ajunge măcar o dată pe an.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton