Ana Porgras suferă că a fost votată de Jador, la Survivor. „Aveam șanse să ajung în finală”

 Mirea Roxana
.

Faptul că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România a luat prin surprindere pe toată lumea. Faimoasa a fost nominalăzată de către Jador, care fusese desemnat favoritul publicului. Ana Porgras suferă că a fost votată de Jador și e convinsă că avea șanse să ajungă în finală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras încă e supărată pe faptul că Jador a otat-o și că, astfel, a ajuns să fie eliminată, și a dezvăluit că avea șanse să ajungă în finala Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D.

Cred că așa trebuia să se întâmple. Am stat și m-am gândit mult la asta când am ajuns acasă, poate ar fi trebuit să mai rămân, însă lucrurile s-au așezat astfel încât eu am ieșit bine din competiția asta. Am pierdut pe o parte, dar am câștigat mai mult pe de altă parte, am câștigat simpatia unui numar impresionant de oameni. Nu cred că aveam șanse să câștig Survivor România, dar aveam șanse să ajung în finală', a mărturisit Ana Porgras pentru Click.ro.

17_ba891d0dfbf1fb40cd2dc204558aaeee-517_ba891d0dfbf1fb40cd2dc204558aaeee-5

Ana Porgras, votată de Jador la Survivor

Ana Porgras a spus că nu îl judecă pe Jador pentru că a votat-o, dar nici nu este complet înpăcată cu situația.

Jador cred că s-a gândit că lumea de acasă mă susține și că nu voi fi eliminată. Nici nu știa pe cine să propună. Nu-l judec pentru ce a făcut, nici nu sunt împăcată sută la sută cu ceea ce a făcut. Nu îi port pică, nu am acest sentiment nici pentru oamenii care mi-au făcut mai mult rău', a spus Faimoasa pentru sursa citată anterior.

Citește și: Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui:”Am despărțit o iubire”

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:„De acasă s-a înțeles că…'

Citește și: Jador se operează după Survivor:„Am meniscul rupt în trei locuri!'

Ana Porgras, despre relația cu Zanni după Survivor

Primele două săptămâni la Survivor au fost cele mai grele pentru Ana Porgras. Aceasta a spus că în timpul unei certe dintre Zanni și Elena Marin, ea a început să plângă.

Cele mai grele au fost primele două săptămâni. A fost un moment când se certau Zanni cu Elena și am izbucnit în plâns, nu doream să fac parte din conflicte, nu sunt făcută să mă cert. Nici nu mă adaptasem, nu mă odihneam bine, organismul îmi dădea semnale de alarmă. Psihic nu mă adaptasem, doream să plec acasă. Atunci am căzut, dar Zanni a venit la mine și mi-a spus că o să mă adaptez, nu va mai fi așa greu', a povestit Ana Porgras, de la Survivor.

Fosta gimnastă este convinsă că relația care s-a format între ea și Zanni va continua și în afara competiției.

Cu siguranță o să ne vedem și după ce va ieși din competiție. Nu este un început de relație în sensul amoros, este o prietenie frumoasă. M-am apropiat de Zanni din prisma poveștii lui de viață. N-am trăit ceea ce a trăit el, dar am empatizat foarte mult cu el și ne-am apropiat', a spus Ana Porgras despre Zanni.

Ana Porgras: „Viața mea s-a schimbat radical'

Ana Porgras nu și-a reluat încă viața pe care o avea înainte de a pleca la Survivor România. Aceasta a avut nevoie de o perioadă de readaptare la viața normală. De asemenea, fosta gimnastă a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical după ce s-a întors din Republica Dominicană.

Eram manichiuristă înainte de a pleca, încă nu mi-am reluat programul. Mi-am luat o perioadă de readaptare la viața normală, pentru că încă mi se pare ciudată readaptarea la normalitate. Am intrat în casă și mi s-a părut un spațiu foarte mic, o cutie, m-am obișnuit să dorm în aer liber. Însă încep să mă liniștesc și voi vedea ce va fi de acum încolo, încotro o voi lua, dacă îmi voi relua activitatea. Sunt în căutare. Viața mea după Survivor Romania s-a schimbat radical. Înainte nu mă susțineau atâția oameni, n-am mai trăit ceea ce trăiesc acum', a mai mărturisit Ana Porgras.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton