Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani: "E mai frumos decât mă așteptam. Sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București...". Cum a așteptat-o prietena ei, Cristina Spătar

 Cica Cristina
.

Anamaria Ferentz a revenit în România, după mai bine de 14 ani, declarându-se plăcut surprinsă de Capitală și nu numai. Artista a fost primită cum se cuvine de către buna ei prietenă, Cristina Spătar, cu care nu se mai văzuse de ani buni. De asemenea, Anamaria a precizat că va petrece Paștele în țară și a spus ce planuri mai are pentru perioada în care va sta aici!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Ferentz a revenit în țară, după aproximativ 14 ani și a fost invitată și în platoul lui Cătălin Măruță, pentru a vorbi despre viața ei în America, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Douglas, iubitul american, cu 11 ani mai mare. Cu această ocazie, a ținut să-i spună lui Cătălin Măruță cât de recunoscătoare îi este.

„Am plecat în 2010. Sunt 14 ani. Sunt foarte recunoscătoare ție și Andrei, ei sunt printre preferații mei, și anume, pentru că atunci când eu mi-am depus actele să devin, să stau acolo cu drept deplin, adică să am Green Card, mie îmi trebuiau niște scrisori de recomandare, eu mi-am depus atunci pentru niște abilități speciale de cântăreață, poți să faci treaba asta acolo, poți să fii doctor, poți să fii orice, scriitor, inventator, dacă ai abilități. Mi-au trebuit multe scrisori, am luat de la radio, de la televiziune, voi mi-ați dat semnătura, o să țin minte totdeauna, să știi', i-a mulțumit Anamaria Ferentz Andrei și lui Cătălin Măruță.

anamaria-ferentz-3anamaria-ferentz-3

Citește și: Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere: „Am zis să îi fac acest cadou'

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei șapte copii ai iubitului ei american: „Încerc să le ofer puțină educație, că aici nu prea e, să le explic că…'

Citește și: Deea Maxer a recunoscut că a decis să divorțeze de Dinu Maxer la sfatul fiului lor: „A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu…” / De ce a rămas Andreas cu tatăl lui

Citește și: De ce Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se ceartă și în fața fetițelor: „Dincolo de faptul că sunt expuse la o ceartă între părinți, ele învață…”. Cum s-a schimbat relația cu soțul ei după venirea pe lume a copiilor/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu mai vorbește Gheorghe Turda, de trei ani, cu Constantin Enceanu: 'Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată…' A aruncat un pahar cu apă spre el / EXCLUSIV

Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani

Anamaria Ferentz a revenit în țară după 14 ani și întrebată despre secretul tinereții ei, a oferit un răspuns plin de umor: „Faci șapte copii și ești tânăr forever! Face altul și tu îi crești!'.

Artista a ajuns în țară de vinerea trecută și s-a cazat la hotel, și-a revăzut familia și prietenii din București, printre care s-a numărat și buna sa prietenă Cristina Spătar. De asemenea, a ținuit să menționeze că sărbătorile pascale le va petrece în țară, urmând să plece cu mama sa în Maramureș.

Sunt o împătimită a sportului și dacă am sala aproape în fiecare zi și oriunde aș merge, dacă am posibilitatea, fac sport, așa cum se întâmplă și acum, la București! Merg la sală aici și fac exerciții în funcție de timpul pe care îl am, în general o oră jumătate minim, în funcție de program, între 30 de minute și două ore', a povestit Anamaria Ferentz pentru click.ro.

Anamaria Ferentz s-a întâlnit cu prietena ei, Cristina Spătar

Anamaria Ferentz și-a revăzut prietena după ani buni și a povestit cum a fost așteptată după atât de mylt timp. Au petrecut timp de calitate împreună, iar artista s-a arătat extrem de încântată de București.

„M-a așteptat Cristina cu vin, cântare și mâncare, aici, pe lac. E mai frumos în România decât mă așteptăm. Îmi place Bucureștiul, oamenii sunt neschimbați, frumoși.  Mi-a fost dor de oameni, de familie și apoi de gogoși, mici, eugenii. Nu mai mănânc pește din multe motive. Dacă nu îi știu proveniență este foarte periculos.

Eu sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București, nu numai la capitolul clădiri,  oameni, îmbrăcăminte și la capitolul restaurante, ținând cont de oamenii ca mine care nu vor să consume carne, totul s-a schimbat. Sunt restaurante și terase super faine și Bucureștiul arată acum că orice altă capitală europeană', a mai spus Anamaria Ferentz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton