Anamaria Ferentz, pictorial incendiar de modă, în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. La 48 de ani, are un trup impecabil și a pozat ca un model profesionist / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Anamaria Ferentz, pictorial incendiar de modă, în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Frumoasa noastră cântăreață, care s-a stabilit în America, a pozat în exclusivitate pentru VIVA!, în ținute care i-au pus silueta suplă în valoare. Are un trup de invidiat și nu-și arată deloc vârsta, povestind chiar la un moment dat despre dieta fără zahăr pe care a ținut-o pentru echilibru și sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Apariția Anamariei Ferentz promite să ofere cititorilor o incursiune în lumea fascinantă a unui star complet, unde muzica și moda se împletesc armonios. Stilul futurist, caracterizat de elemente metalice, sugerează avangardism și inovație, iar corpul impecabil îi permite să poarte cu ușurință cele mai îndrăznețe ținute.

v-226c3mcv-226c3mc

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz: „Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui!”

Citește și: Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, după 3 ani de relație: „Binecuvântată, fericită și mai îndrăgostită ca niciodată'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu: „Când am văzut prețul…” / Soția lui Vlad Gherman nu și-a făcut rochia la comandă

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la Veneția: „Vrei să fim împreună pe gondola iubirii?' / Cum arată inelul de logodnă

Anamaria Ferentz, pictorial incendiar de modă, în Revista VIVA!

Anamaria Ferentz a pozat pentru VIVA! în cinci ipostaze așa cum nu a mai fost văzută. Frumoasa artistă a îmbrăcat două rochii negre, dintre care una mulată, o salopetă, tot neagră, la care a asortat un accesoriu superb, care a atras instant privirile tuturor. De asemenea, o altă ținută a fost formată dintr-o bluză albă, ce a avut un decolteu generos, cu o fustă mulată, cu crăpătură pe picior. A cincea ținută a fost de super efect, electrică – cu un corset auriu și body, fiind extrem de sexy. Vezi imaginile în GALERIA FOTO!

Cert este, fie că a pozat în rochii, în salopetă sau în fustă mulată sau body, Anamaria Ferentz a arătat impecabil în fiecare ipostază, iar atitudinea ei a fost pe măsură. A pozat în paginile revistei VIVA! în noi ipostaze, diferite față de cele cu care ne-a obișnuit până acum, iar rezultatul poate fi urmărit în GALERIA FOTO de mai sus.

Anamaria Ferentz a ținut dieta de 33 de zile fără zahăr

Anamaria Ferentz povestea la un moment dat motivele pentru care a ales să țină dieta de 33 de zile fără zahăr.

„Nu o fac ca să slăbesc, pentru că nu am ce să mai slăbesc! Am ales să fac această dietă pentru sănătate, pentru că am exagerat cu dulcele în ultimele luni, am  mâncat extrem de mult dulce și mi-am dat seama că  zahărul e o dependență și în fiecare zi mă gândeam ce să mai mănânc dulce. Dar nu orice! Ciocolată, prăjituri, anumite prăjituri, de fapt, nu am poftă de orice, dar la ciocolată nu mă puteam limita la o bucată-două, trebuia să mănânc o ciocolată-două, într-un moment, nu era cu limite. Așa și la prăjitură și simțeam nevoia să o fac zilnic.

De asta am început aceste 33 de zile fără zahăr. Am văzut la cineva și mai ales știu că orice faci 33 de zile, devine un obicei! Dacă tot m-am apucat, m-am gândit să fac un total detox, adică fără cafea, fără zahăr, alcool și carbohidrați. Încerc să mă țin de ceea ce mi-am propus. Îmi place mult cafeaua și simțeam nevoia să beau 10 pe zi, dar beam una…Mi-am propus să fac sport zilnic, fără excepție, chiar și 10 minute, niște abdomene, cu niște greutăți, orice, poți să faci o grămadă de chestii in 10 minute, e important să corelezi cu un cardio, să mergi pe jos sau pe bicicletă…', a povestit Anamaria Ferentz la un moment dat.

Ce mânca Anamaria Ferentz

Mai mult, Anamaria Ferentz a detaliat pe rețelele de socializare în ce anume constă dietă ei fără zahăr, pe lângă mișcare, adică sport și meditație.

Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să mă hidratez, asta fac de ani de zile. Deci, beau un pahar de apă cu lămâie proaspăt stoarsă. Este bună la alcalinizarea corpului. Apoi până la micul dejun beau un ceai verde și multă apă.

Micul dejun: astăzi a constat în cereale cu lapte de migdale. Puteți adăuga după preferințe: afine, mure, căpșuni… Prânzul a fost cu spanac sauté și 2 ouă. Cina: conopidă mărunțită și fiartă în lapte de migdale (are textura de orez)…eu am mâncat-o cu castraveți murați. Peste zi, ca gustare, am avut un măr și  o banană… îmi doream ceva dulce binenînțeles…P.S.: Nu sunt specialist în diete, tratamente, etc… Așa mănânc eu în general, în afara dulciurilor cu care am super exagerat, acesta era obiceiul meu alimentar de foarte mulți ani. De aceea nu am avut niciodată probleme cu greutatea și port aceeași mărime din liceu la haine M-au întrebat foarte multe persoane despre dietele mele, acum a venit momentul să împărtășesc cu voi și să mă ajut de aceste confesii pentru a scăpa de adicția la zahăr', spunea artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton