Anamaria German lansează o carte, la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaun cu rotile: „Am reușit să mă ridic în fața lui Dumnezeu, în genunchi, pentru a mă ruga” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anamaria German lansează o carte, la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaun cu rotile. Cartea pe care a scris-o după accidentul suferit la de 22 de ani, din anul 2013, redă toate emoțiile și trăirile pe care le-a avut în tot acest timp. Tragedia a transformat-o într-un om puternic și un bun exemplu de viață, o femeie luptătoare. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața de muzică populară a povestit că, după ani de chin, a reușit să stea în genunchi, pentru a se ruga.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria German lansează o carte, la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaun cu rotile. Vedeta a pus în acest volum, intitulat sugestiv '31 MAi' – ziua în care a rămas paralizată pe viață, toate trăirile și suferința ei. Aceasta crede că în multe pasaje din carte se vor regăsi numeroase persoane și spune că banii strânși din primul tiraj vor fi donați pentru ajutorarea unor copii. Într-un interviu emoționant pentru viva.ro, artista ne-a dezvăluit cum a găsit forța de a merge mai departe.

95513692_3061260093937402_4918138248598913024_n95513692_3061260093937402_4918138248598913024_n

Citește și: Anamaria German, de 9 ani în scaunul cu rotile, după un accident de mașină. Artista avea doar 22 de ani: 'Nu există nimic care să-mi redea mersul și să învăț să trăiesc așa' / EXCLUSIV

Citește și: Ce condiție le-a pus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și lui Tiberiu Dumitrescu, atunci când i-a cerut în căsătorie: „Le-am dat 24 de ore să…'

Citește și: Cristi Minculescu, adevărul despre rivalitatea cu Dan Bittman. L-a înlocuit o perioadă în trupa Iris: „Eram foarte tineri și…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Carmen Brumă și ce reguli alimentare l-a învățat pe fiul ei: „Are un regim potrivit unui copil. Ne abatem foarte rar de la…' / EXCLUSIV

Anamaria German lansează o carte, la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaun cu rotile

Când avea doar 22 de ani, Anamaria German a rămas imobilizată, în urma unui teribil accident de mașină. La 10 ani de la tragicul accident, petrecut pe data de 31 mai 2013, solista a scris o carte despre viața ei. Banii din primul tiraj vândut vor fi donați pentru ajutorarea unor copii.

'După aproape 10 ani de la acel accident care m-a imobilizat în scaunul cu rotile și am reușit să mă ridic în fața lui Dumnezeu în genunchi, pentru a mă ruga. Și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru asta', a declarat Anamaria German, pentru viva.ro.

În cartea '31 Mai', vedeta și-a pus sufletul și trăirile pe care le-a avut atunci când și-a dat seama că nu va mai putea merge niciodată.

'Așa cum am scris și pe spatele volumului, aceasta este povestea mea reală, despre modul în care am învins moartea și cum am trecut peste traumă, când am aflat că nu mai pot merge niciodată. Banii strânși din vânzarea primului tiraj vor fi donați pentru ajutorarea unor copii', a mai declarat solista de muzică populară, care trăiește de 10 ani într-un scaun cu rotile.

Anamaria German: „Îmi place să fiu eu cea care răspunde oamenilor despre viața în scaun rulant'

Anamaria German participă ca model la diverse evenimente și este producătorul unei emisiuni tv la Agro Tv. De asemenea, de multe ori, ea este invitată și ca speaker motivațional și speră ca povestea ei să-i ajute pe ceilalți care au trecut printr-o dramă similară.

'Sunt genul de persoană care, dacă e provocată să facă lucruri noi, se implică. Ador provocările. Sunt producător TV la ,,Spovedanii publice cu Dinu Criste', Agro Tv și online. Particip adesea ca model în diferite proiecte, fie pentru ateliere vestimentare, prezentări de modă… Particip și ca speaker motivațional, îmi place să fiu eu cea care răspunde oamenilor despre viața în scaun rulant, despre cum am depășit traume, despre ce am trăit sau trăiesc. Consider că un speaker care vorbește din ce a trăit el e cel mai plauzibil. Am scris prima mea carte, biografia ce urmează să iasă din lucru și sunt nerăbdătoare să o lansez. Când îmi iau inima în dinți, mai cânt și eu câte ceva', a povestit aceasta.

Anamaria German: „Am decis ca în curtea părinților să înființez o mică cultură din lavandă'

Și pentru că iubește enorm florile, Anamaria German a înființat o mică cultură de lavandă, la doi ani de la accident. Ea este cea care se ocupă de vânzarea produselor, care îi aduce bănuți să se poată întreține.

'La 2 ani după accident, am decis ca în curtea părinților să înființez o mică cultură din lavandă, care să îmi aducă și integrare în societate (având un job), dar și ceva bănuți. Ador florile și tot ce ele ne oferă. Am înființat un brand. Am 15 produse în prezent, unele proprii, iar la altele am colaborare. Eu mă ocup de tot ce înseamnă marketing, produse, vânzare, promovare', a mai declarat solista de muzică populară.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton