"I-am iertat absolut orice, nu mă interesează acum nimic de el. Dar nu am să îi iert niciodată faptul că.." Anamaria Prodan dezvăluie care a fost cel mai grav lucru făcut de Reghe

 Cica Cristina
.

Anamaria Prodan dezvăluie care a fost cel mai grav lucru făcut de Reghe și a spus clar ce nu-i va putea ierta nicicând fostului ei partener. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril, despre care are numai cuvinte de laudă și care o ajută cu orice are nevoie, mai ales în ceea ce-l privește pe fiul ei, Bebeto.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Despărțirea cu mare scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor și chiar și acum mai există reproșuri la adresa antrenorului. Anamaria Prodan a vorbit despre cel mai grav lucru pe care nu i-l va putea ierta nicicând și sub nicio formă fostului partener.

laurentiu-reghecampf-copii-bebeto-lucalaurentiu-reghecampf-copii-bebeto-luca

Anamaria Prodan dezvăluie care a fost cel mai grav lucru făcut de Reghe

Anamaria Prodan susține că nu-i va putea ierta niciodată lui Reghe că „și-a bătut joc de bpiatul lui”. Impresara susține că noul ei iubit a devenit ca un tată pentru Bebeto, sărindu-i mereu în ajutor cu orice are nevoie. La polul opus, tatăl său, nu îi mai alocă suficient timp fiului său, fiind prins cu munca în Arabia Saudită sau implicat mai mult în noua familie.

„Orice are Bebe nevoie, Ronald rezolvă. Nici nu mai mă întreabă pe mine. Dacă vrea ceva, vorbește cu Ronald, iar asta este minunat pentru mine.

Băiatul meu a rămas singur, cumva a fost părăsit la vârsta la care avea cea mai mare nevoie de tatăl lui. La vârsta critică. Poate, dacă am iertat, i-am iertat lui Reghecampf absolut orice, nu mă interesează acum nimic de el. Dar nu am să îi iert niciodată faptul că și-a bătut joc de băiatul lui', a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat Fanatik.

Citește și: Cum își urmărește Anamaria Prodan copiii: „Mă duceam cu taxi după ei, să văd unde se duc și cu cine…”

Citește și: Anamaria Prodan i-a cunoscut pe părinții iubitului său, Ronald Gavril. Cum a decurs întâlnirea și cum se înțelege impresara cu viitorii socri: „Relația este una…'

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu, după ce l-a renovat: „A fost o muncă titanică. Nu am avut designer, am făcut totul după gustul meu și…'

Citește și: Cum arată casa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu: „Am trăit în gresie, în faianță și m-a distrus'. Are două etaje, ferestre în tavan și cinema

Ce a răspuns Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

Recent, Bebto a fost surprins de mama lui, în serialul „Prodanca. Punct și de la capăt', de la Antena Stars, în timp ce a ascuns rama cu fotografia în care apare alături de Laurențiu Reghecampf. Întrebat de reporteri dacă îi este dor de tatăl său, fiul Anamariei Prodan a răspuns afirmativ.

Da, adică normal. (n.r. dor de Laurențiu Reghecampf). Dar, asta e acum, ce să facem. Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim’, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan l-a acuzat tot timpul pe Reghe că nu își vizitează fiul, iar Bebeto a recunoscut și el, în serialul care le surprinde viața pas cu pas, că îi lipsește tatăl său.

‘Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu.

Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare’, a declarat Anamaria Prodan în serialul „Prodanca. Punct și de la capăt'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton