Anamaria Prodan, totul despre boala COVID-19: "M-a verificat Poliția zilnic. Le făceam cu mâna de la geam"

 Cica Cristina
.

Anamaria Prodan a avut parte de o mare provocare în acest an. A ajuns la spital după ce a contractat noul coronavirus și a avut chiar o formă destul de agresivă. Vedeta s-a recuperat și se simte foarte bine acum, mai ales după ce a ieșit din izolare. Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit cum a fost experiența COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a povestit că noul coronavirus i-a dat mari bătăi de cap, având în vedere că a avut o formă destul de agresivă. Inițial s-a simțit obosită, a avut febră și dureri de cap, iar starea i s-a înrăutățit și a ajuns la spital.

Am avut o perioadă foarte ciudată și foarte grea cu acest virus! Într-adevăr mi-a dat bătăi de cap foarte mari. Nu m-am așteptat să iau o formă atât de rea, numai că am avut lângă mine prieteni dragi, oameni care m-au ajutat secundă de secundă și mă simt minunat acum și am ieșit din izolare„, a spus Anamaria Prodan pentru ciao.ro.

Anamaria-Prodan-COVID-19-1Anamaria-Prodan-COVID-19-1

Anamaria Prodan: „M-au verificat cei de la  Poliție în fiecare zi când aveam COVID-19”

Anamaria Prodan a fost verificată pe toată perioada de izolare de către oamenii legii.

De asemenea, a vorbit și despre primul lucru pe care l-a făcut după ce s-a vindecat. Imediat după ce a ieșit din izolare, vedeta a ieșit să alerge, pentru a experimenta din nou sentimentul de libertate.

După vindecare…Mă gândeam cât este de greu să stai așa 14 zile fără să poți să ieși din casă, mai ales că fiind persoană publică, probabil, m-au verificat cei de la  Poliție în fiecare zi. În fiecare zi mă rugau să vin la geam să le fac cu mâna. Lucru pe care l-am făcut, că nu am fugit din izolare.

După ce am ieșit din izolare primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi pun un trening pe mine, căciulă, geacă groasă, pentru că doctorii m-au sfătuit să mă protejez foarte bine în perioada care vine, de frig, și am fugit, așa, încet, până aproape de Arcul de Triumf, deci, pe jos. E un sentiment incredibil să fii liber, cred că cel mai frumos sentiment de pe pământ. Să fii liber, să poți să faci orice visezi”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată vila de 3 milioane de euro pe care o deține Anamaria Prodan, în Dubai.Cine locuiește acolo, după ce vedeta s-a mutat înapoi, în România

Citește și: Reghe, primele declarații despre scena în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa și zvonurile că cei doi ar fi iubiți:”Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi”

Citește și: Anamaria Prodan, infectată cu COVID-19, susține că Gigi Becali a salvat-o:”A avut grijă de mine ca de copilul lui”

Citește și: Lili Sandu, internată de urgență la spital cu fiul ei de patru luni:„Am trăit o traumă!'

Anamaria Prodan, după ce a avut COVID-19: „Nimic de pe pământ nu ma poate doborî”

În ciuda tuturor celor întâmplate, Anamaria Prodan susține că nimic nu o poate doborî, cât timp familia îi este aproape.

Pe Anamaria Prodan absolut nimic de pe pământ nu o poate doborî. Atâta timp cât am familia mea atât de frumoasă și puternică lângă mine și pe Dumnezeu în suflet, niciodată nimeni și nimic  nu mă poate doborî”, a mai subliniat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, după ce a avut COVID-19: „Nu îmi lipsește nimic”

Anul 2020 a fost unul destul de complicat pentru toată lumea, iar Anamaria Prodan nu a fost excepția. Totuși, vedeta este optimistă și susține că la acest moment nu îi lipsește absolut nimic.

„În momentul de față nu îmi lipsește nimic. Sunt împlinită. Sunt un om împlinit, sunt un om cu o familie minunată, sunt un om cu niște copii de vis, cu o iubire fără limită față de Dumnezeu. Sunt un om împlinit!”, a mai spus Anamaria Prodan, după ce a avut COVID-19.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton