Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: "Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector"/ EXCLUSIV

.

Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Simpatica Gianina din Las Fierbinți ne-a spus că ea și soțul ei au ales părinții spirituali ai bebelușului și că acum se află în pline renovări, sperând ca totul să fie gata și casa pusă la punct până la venirea primului lor copil pe lume. De asemenea, ne-a spus și ce fel de mămică este și cât de grijuliu e soțul ei în această perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ecaterina Ladin ne povestea, cu haz, că toți cei trei copii i-a făcut în timpul „Las Fierbinți, că i-a alăptat pe platourile de filmare, în pauze. Dat fiind că serialul se joacă deja de 12 ani și se bucură de succes, cred că și bebelușul tău va crește tot acolo… fiindcă bănuiesc că nu poți sta în concediu de maternitate prea mult, nu-i așa?

Habar n-am cum o să fie, întotdeauna vorbești despre ceva ce știi deja, ai văzut, ai făcut, ca să zic așa. Adică, uite, și Ecaterina poate să spună despre ceva ce deja s-a întâmplat, cum s-a întâmplat. Eu acum nu pot decât să îmi imaginez sau să compar, însă cu concretețe nu știu încă nimic… Dar vă țin la curent!

anca-dumitra-8anca-dumitra-8

Citește și: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…”. Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți” / EXCLUSIV

Citește și: Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, a aflat sexul bebelușului: „Plâng de fiecare dată la ecograf. Sunt destul de…”/ Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că este însărcinată

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei: „Sunt cea mai fericită de pe pământ…'

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Cum arată și ce detalii a oferit despre starea ei de sănătate: „Fac progrese, dar…'. A participat cu familia la parada aniversară a Regelui Charles

Anca Dumitra: „Sunt foarte multe necunoscute pentru o primă-dată mămică”

Multe dintre vedetele feminine cu care am făcut interviuri în VIVA! ne-au povestit că s-au ocupat singure de bebelușii lor, în primele luni cel puțin, pentru că n-au vrut să piardă cele mai importante momente din viața micuților. În cazul tău cum va fi?

Foarte frumos, bravo lor! Nici asta nu știu cum o să fie. Bineînțeles că voi fi acolo, că doar cine ar putea să fie, dacă nu mama, mai aproape de bebe?! Și da, îmi doresc și eu să mă ocup, să știu tot ce se poate, să fie într-atât de ușor încât să nu cer ajutorul. Am auzit foarte multe teorii, dar nu știu cum o să fie, pentru că n-am mai făcut! O să văd!

Te sperie gândul că n-o să fii în stare să-i faci baie, că n-o să știi să-i interpretezi reacțiile? E greu de spus când un bebeluș plânge de foame, de alint sau din cauza colicilor… O să ai ajutor, te-ai gândit la o bonă?

Acum mă sperie, citindu-vă întrebarea! Hahaha! Sunt foarte multe necunoscute pentru o primă-dată mămică, într-adevăr lucrurile te pot panica foarte ușor. O să mă străduiesc pe cât se poate să nu las teama și sperietura să ocupe primul loc, ci mai degrabă entuziasmul și cât de cât priceperea, sper eu să fie la-ndemâna mea. Deocamdată, nu ne-am gândit la nicio bonă, o să vedem cum evoluează lucrurile și apoi luăm și o decizie în acest sens.

Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș

Ce fel de mamă crezi că vei fi? Cunosc foarte multe femei care spuneau că nu-și vor alinta niciodată copiii… asta până ce au devenit mame.

Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu.

Știu că n-ai dezvăluit încă sexul bebelușului, dar trebuie să-mi încerc norocul… Deci, fetiță sau băiețel? Voi ce v-ați dorit? Numele i l-ați ales deja sau încă se mai dezbate?

Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume.

O altă problemă este, din câte am văzut, alegerea nașilor copilului… care ori sunt mulți, și se supără dacă nu sunt aleși, ori sunt greu de găsit. Voi cine v-ați dori să fie părinții spirituali ai copilului vostru?

Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!

Anca Dumitra și Manfred Spendier renovează casa înainte să devină părinți

La alte detalii, cum ar fi camera copilului, v-ați gândit deja? Sau ați și amenajat-o?

Nu, încă n-am amenajat nimic. Noi suntem oricum în pline renovări cu casa, sperăm să se termine la timp și, dacă nu se va termina, asta este! Vom vedea, le vom face așa încetul cu încetul, dar încă nu! Încă nu este gata nici măcar camera noastră, darămite camera copilului. De-abia aștept și eu să fie gata! Să fie gata toată casa, ca să putem să ne mutăm liniștiți.

Cât de implicat e Manfred în perioada asta? Este genul de soț grijuliu, super protector, îți face toate poftele, chiar și la miezul nopții? Tu ce fel de gravidă ești – una relaxată sau o… „pregnantzilla, adică plină de toane și de pretenții?

Cred totuși că ai o doză de umor îndeajuns de sănătoasă cât să te țină departe de genul din urmă. Am lucrat destul de mult amândoi. Eu acum m-am oprit din filmări, pentru că, repet, am terminat sezonul, la teatru stagiunea se încheie. Deci acum încep să am și eu perioada mai liberă. Nu pot să spun același lucru despre Manfred, însă. Da, nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult. Și eu am fost, sper să fi fost, cumpătată în pofte, în pretenții. Dar nu, nu l-am trezit noaptea pentru te miri ce savarină, amandină sau pepene roșu! Încă nu a fost cazul, dar și dacă o să fie cazul, sper din suflet să răspundă prompt și să se ducă. Până la urmă, tratăm într-adevăr cu umor, pe cât se poate, perioada asta, dar totodată și cu foarte multă emoție. N-are cum să nu fie așa.

Anca Dumitra: „Mi-ar plăcea să fie cea mai bună combinație dintre noi doi”

Dacă ar fi să facem un portret-robot al copilului vostru, cu cine ți-ar plăcea să semene? Mai bine zis, ce calități ți-ar plăcea să împrumute de la tine și ce de la soțul tău?

Mi-ar plăcea să fie cea mai bună combinație dintre noi doi, să ia ce-i mai bun și de la unul, și de la celălalt. Îmi doresc, într-adevăr, amândoi suntem destul de determinați așa. Manfred este un profesionist desăvârșit și nu poți decât să admiri când cineva este atât de bun în ceea ce face și, da, îmi doresc să-i semene. Este un tip dedicat cu totul pasiunilor sale, lucrului său, e foarte atent în tot ceea ce întreprinde, mai atent ca oricine. Este un perfecționist și jumătate, nu se lasă până nu e totul pus la punct așa cum trebuie și mă fascinează treaba asta. Credeam și eu, cumva, că aș fi o perfecționistă, însă, cunoscându-l pe el, zic: „OK, mai am până acolo!. Dar, da, mi-ar plăcea să fie un copil bucuros și întreprinzător, curios ca tatăl său, hahaha, plin de viață ca noi doi, cum să nu, da!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton