Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița: „Prietenii mei au chemat salvarea, iar medicii sosiți mi-au recomandat internarea. Nu sunt bine!”

.

Anca Pandrea a fost internată de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase, având un puls ridicat și dificultăți de respirație. Medicii îi fac investigații pentru a descoperi cauza acestor simptome. Iată ce ce probleme de sănătate se confruntă celebra actriță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. Actrița se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar prietenii ei au sunat la numărul unic de urgență 112. Când a ajuns salvarea, medicii de pe ambulanță i-au spus că trebuie să se interneze în Spitalul Floreasca din Capitală.

anca-pandrea6anca-pandrea6

Citește și: Cum s-a lăsat de fumat Anca Pandrea: „După ce a plecat Iura, am zis că, dacă fumez și beau, mă duc după el. Fumam cam 4-5 pachete pe zi”

Citește și: Cum au primit artiștii indexarea pensiilor. Marinela Chelaru susține că nu i-a venit încă decizia: „Unora le-a scăzut. Păi dacă mi s-ar întâmpla asta, atunci chiar mă duc peste ei…” / Ce spun Anca Pandrea, Florin Zamfirescu și Aurel Pădureanu, după recalculare

Citește și: Val de mesaje după moartea lui Liam Payne. Ce omagii i-au adus mama lui Harry Styles și surorile lui Zayn Malik / Fanii au aprins lumânări în faţa hotelului în care artistul a murit

Citește și: Adrian Marțian a anunțat că și-a găsit cei trei copii. Fiul cel mare al milionarului susține că „răpirea” a fost regizată: „Tot acest plan de dispariție a fost organizat și orchestrat de către tata”

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital

Anca Pandrea a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din București. Actrița a declarat că, în urma unor episoade în care pulsul său a depășit 100 de bătăi pe minut, prietenii au decis să cheme salvarea, iar medicii i-au recomandat imediat internarea.

Actrița care rămâne profund atașată de amintirea soțului său, Iurie Darie, a adăugat că simte o legătură puternică cu acesta chiar și în aceste momente dificile prin care trece.

„Am avut pulsul mare, peste 100 și continua să fie foarte ridicat. Prietenii mei au chemat salvarea, iar medicii sosiți mi-au recomandat internarea. Sâmbătă (12 octombrie 2024) m-am internat la Spitalul Floreasca.

Nu pot să spun că sunt bine, fac investigații să aflăm care este cauza. Nici cu respirația nu sunt bine. Sunt cu Iura, cu tabloul lui, ne sfătuim tot timpul. Când zic că sunt bine, pulsul începe să crească fără motiv și sare din nou peste 100. Probabil voi mai rămâne câteva zile în spital', a spus actrița pentru fanatik.ro.

Cum s-a lăsat actrița de fumat

Anca Pandrea a fost profund afectată de moartea bărbatului pe care l-a iubit cel mai mult, iar decesul lui a șocat-o. Nici după 12 ani, actrița nu s-a împăcat cu ideea, iar în luna septembrie a acestui an a vorbit despre faptul că s-a apucat serios de țigări în momentul în care soțul ei a decedat.

După ce un doctor i-a explicat cât de riscant este consumul de țigări, mai ales în exces, ea a renunțat treptat la acest viciu.

„După ce a plecat Iura, am zis că dacă fumez și beau, mă duc după el. Mi-a spus clar doamna doctor că o țigară dacă mai fumez, nu mă mai poate salva. Din acel moment, am renunțat și la acest viciu și la băutură. Fumam cam 4-5 pachete pe zi. Sudam țigările. Apoi am început să fumez 4-5 țigări la două zile.

Iura se lăsase de fumat. Din momentul în care a zis ‘gata’, nu a mai aprins vreuna. Dar nu se plângea că e fum de la mine', a spus ea pentru sursa citată anterior.

Povestea de dragoste dintre Anca Pandrea și Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie au trăit o poveste de dragoste demnă de un film. Actrița era prietenă cu prima soție a lui Iurie Darie, Consuela Roșu, care a murit prematur din cauza unei boli grave. Înainte de a muri, aceasta i-a cerut vedetei să aibă grijă de soțul ei după ce ea nu va mai fi.

Ea i-a respectat dorința, deși inițial nu se aștepta să dezvolte o relație de iubire cu actorul. Cu toate acestea, o simplă invitație la cafea a evoluat într-o legătură care a durat peste 20 de ani, până la moartea lui Iurie Darie.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton