Ce spune Anca Pandrea despre primul ei soț, Thury Ștefan, care s-a stins din viață ieri: ”Am băut o vodcă fiecare și ne-am luat...”. Avea 18 ani când s-a căsătorit cu el / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Pandrea s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani. Actrița plânge moartea primului ei soț, Thury Ștefan. Vedeta l-a părăsit pe acesta, pentru o altă iubire. Cei doi s-au despărțit dar au rămas căsătoriți în continuare. În final au divorțat peste ani, când Pandrea era actriță în Satu Mare. După ce s-au prezentat la tribunal, cei doi au băut o vodcă la o terasă aproape de Teatrul de Comedie, unde peste ani, Anca Pandrea a ajuns să joace.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Pandrea s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani. Partenera de viață a lui Iurie Darie regretă moartea primului ei soț, Thury Ștefan, care a pierdut lupta cu viața. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a dezvăluit cum a divorțat de acesta și de ce l-a părăsit.

20230314_11314320230314_113143

Citește și: Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani: „Așa cum îi plăceau lui'. Cum arată acum mormântul regretatului actor / EXCLUSIV

Citește și: A murit actorul Thury Ștefan, care a jucat în „Nea Mărin miliardar'. A fost primul soț al Ancăi Pandrea

Citește și: „Suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat”. Connect-R și Misha pleacă în vacanțe împreună, alături de fiica lor

Citește și: Lia Lungu, mărturisiri emoționante după moartea lui Tiberiu Ceia: „Eram la începutul carierei, neînvățată cu urâciunile lumii scenice. M-a luat sub aripa sa și…' / EXCLUSIV

Ce spune Anca Pandrea despre primul ei soț, Thury Ștefan, care s-a stins din viață ieri

Anca Pandrea plânge moartea primului ei soț, nimeni altul decât Thury Ștefan, care a jucat în pelicula 'Nea Mărin miliardar', alături de Amza Pellea. Actrița spune că s-a căsătorit cu el de tânără, când ea încă nu împlinise vârsta de 19 ani.

'Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! A fost un om foarte bun, mărinimos și extraordinar de talentat. Nu l-am mai văzut demult. Când ne-am căsătorit, eu încă eram studentă. Aveam 18 spre 19 ani când ne-am căsătorit. După spectacolele de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase dansa la Melody Bar și eu prezentam spectacolul în fiecare seară, și apoi veneam împreună acasă. Eu m-am reîntors la fostul iubit, când el a plecat în armată. Și când a venit din armată, eu i-am spus adevărul și ne-am despărțit fără discuții. A spus doar: 'Eu plec'.', a declarat pentru viva.ro, Anca Pandrea.

Anca Pandrea: 'Nu am divorțat ani de zile'

Anca Pandrea spune că a rămas căsătorită cu Thury, ani la rând. Pe când era actriță la Satu Mare a venit la București să dea divorț de primul ei soț. Și pentru că au rămas în relații civilizate, cei doi au mers de mână la tribunal, apoi la un bar situat aproape de Teatrul de Comedie, unde în timp, a ajuns să joace actrița. În localul respectiv, Anca Pandrea și Thury au stat la o masă la o vodcă, pentru a serba divorțul.

'Nu am divorțat ani de zile, de el. Eu eram actriță la Satu Mare și am venit la București să divorțăm, pentru că tot am amânat până atunci. Am divorțat de Thury la tribunal și apoi am mers cu el la un băruleț de lângă Teatrul de Comedie, unde am băut o vodcă fiecare și ne-am luat 'La revedere'. Ne-am urat sănătate în viață și ne-am despărțit în relații civilizate', a mai declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Anca Pandrea: 'A venit la mine la cabină…'

Anca Pandrea l-a văzut pentru ultima dată pe primul ei soț, Thury Ștefan, la Timișoara. Acesta a venit să o salute și să o vadă pe scenă. Actrița se afla în turneu cu un spectacol de teatru în orașul de pe Bega.

'Ultima dată l-am văzut cu ani în urmă la Timișoara, când am jucat acolo. A venit la mine la cabină. El era timișorean… Căsnicia noastră nu a durat mult pentru că eu m-am întors la o mare iubire, așa cum vă spuneam. Și după ce ne-am despărțit am rămas în relații amicale, civilizate', a mai spus actrița Anca Pandrea, care mai târziu a creat o familie alături de marele actor Iurie Darie.

Foto: Facebook, arhiva personal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton