Anca Serea a rămas din nou fără bonă: „Omul căruia îi datorez o mare parte din liniștea mea din ultimii 4 ani. O casă mai curată, mai multe dimineți cu somn târziu, o engleză mai bună pentru copiii noștri..."

 Matei Bianca
.

Anca Serea a rămas fără bonă, deoarece femeia filipineză care se ocupa de copii și casă a decis să plece la familia ei. Vedeta este acum nevoită să se descurce singură cu copiii ei. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea a transmis un mesaj emoționant pentru Mary, femeia care a ajutat-o timp de patru ani cu cei 6 copii ai săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Anca Serea a anunțat cu tristețe că bona care i-a fost alături în ultimii patru ani, Mary, a plecat la ea acasă, lăsând-o pe vedetă în fața provocării de a se descurca singură cu creșterea copiilor săi. Într-un mesaj emoționant pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, ea a vorbit despre impactul pozitiv pe care Mary l-a avut asupra vieții sale și a subliniat sacrificiile pe care aceste femei filipineze, care vin să fie bone în România, le fac pentru a îngriji familiile altora.

anca2anca2

Citește și: Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii: „Sunt cheltuieli imense, ne afectează și pe noi. Doar mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și…”

Citește și: Cum s-a schimbat căsnicia dintre Anca Serea și Adi Sînă, de-a lungul timpului: „Am avut multe de reglat. Știm când trebuie să dezbatem un subiect și când nu e cazul'

Citește și: Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie și nemachiată, la 46 de ani. Reacția fanilor: „Nu îmbătrânești deloc, arăți…'

Citește și: A murit Tito, unul dintre frații lui Michael Jackson. Artistul ar fi făcut atac de cord la volan

Anca Serea a rămas fără bonă

Prin intermediul rețelelor de socializare, Anca Serea a transmis un mesaj emoționant în care a explicat că bona care i-a fost alături în ultimii patru ani, Mary, a decis acum să se întoarcă la familia ei și să renunțe la acest job din România. Ea a mărturisit că această plecare îi va schimba considerabil viața de zi cu zi, fiind nevoită să gestioneze de una singură creșterea copiilor săi.

„Ea este Mary, omul căruia îi datorez o mare parte din liniștea mea din ultimii 4 ani. O casă mai curată, mai multe dimineți cu somn tărziu, cel mai bun butter rice din lume, o engleză mai bună pentru copiii noștri. Femeia cu cel mai blând și sincer zâmbet din lume. Azi a trebuit să ne luăm la revedere de la ea, pleacă acasă unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit… o căsuța mică din lemn.

Mary, nu știu dacă vei citi aceste rânduri, dar pentru mine tu ești dovada că îngerii există printre noi! Îți mulțumesc pentru toată dragostea, ambitia, curajul tău. Nu știu cum ne-ai făcut față, dar ai reușit de cele mai multe ori. Să nu uiți că întotdeauna vei fi familia noastră.

Iar pe voi vreau să vă rog să le prețuiți și să le respectați mai mult pe aceste doamne. Poate uneori chiar să încercați un schimb de roluri, nu e simplu deloc! Sunt mai mult decât niște „bone filipineze'! Sunt oameni cu suflete mai nobile decât ale noastre! Cu poveștile lor, cu durerea lor și cu foarte mult sacrificiu. Oameni care-și abandonează copiii, familia, casa pentru a câștiga o pâine și care de cele mai multe ori devin „părinți de weekend' pentru copiii noștri, bucătari, menajere, grădinari și lista poate continua. Sper să ne mai vedem cândva, M.J.', a scris ea pe Instagram.

Vedeta plătește bani grei pentru cei 6 copii, când aceștia încep școala

Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, când aceștia încep școala. Leah, în vârstă de 5 ani, merge la o grădiniță privată, ceea ce implică costuri mai mari. Moise studiază la o școală privată, iar Sarah a ales Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza' din București.

Între timp, David, fiul cel mare al Ancăi Serea, s-a transferat de la o facultate din Olanda la Universitatea din București, ceea ce a redus cheltuielile familiei.

Vedeta a realizat o investiție semnificativă și pentru fiica sa Ava, care a dorit să aibă propria cameră începând din această toamnă, după ce a împărțit-o până acum cu fratele ei, Moise.

„Ne-am organizat din timp, ne-am gândit din timp la tot ce va urma. Acum amenajez Avei o nouă cameră, căci vrea să aibă camera ei, să nu mai fie cu Moise în aceeași cameră. Ava nu mai vrea să împartă camera cu Moise, așa că de aici am început reorganizarea de toamnă. M-am apucat și de curățenie, de tot. Uite, mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și nu e din lemn, dar nu contează. Erau și cu 6.000 de lei. Doar că o astfel de investiție nu o faci în fiecare an.

Ava mi-a zis că vrea biroul lui Noah. Eu am refuzat, pentru că ea chiar merita biroul ăsta nou, căci are rezultate foarte bune la școală. Ghiozdanele, de exemplu, Ava, fiind pasionată de baschet. Le-a primit de la un brand destul de cunoscut, nu are importanță numele, așa că nu a trebuit să cumpărăm unele noi, le folosește pe acelea', a declarat aceasta pentru fanatik.ro.

Cu ce provocări a venit noul an școlar pentru Anca Serea

Anca Serea a vorbit și despre provocările cu care s-a confruntat la începutul noului an școlar. Vedeta a explicat exact cum se descurcă cu banii atunci când vine vorba de nevoile pe care copiii ei le au la școală.

„Fiecare copil, în parte, are necesitățile lui. Legat de costuri, de buget, ne afectează și pe noi. Noi încercăm să facem și economii, pe cât timp, dar ne-am asumat asta când am decis să avem șase copii. Nu am făcut un calcul despre cât de mult au crescut costurile față de anul de trecut, dar, uite, de pildă ei și-au păstrat ghiozdanele de anul trecut și se mai reduc niște costuri. Sunt cheltuieli imense, îți dau seama, și nu aș vrea să dau un calcul din respect față de alți părinți. Oricum, noi muncim din greu, avem un program extrem de riguros. Adi e mai mereu plecat, iar eu jonglez cu mai multe joburi', a mai adăugat vedeta.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton